Ünal sonuçtan çok memnun

Yanlış Sigorta Türü Yüzünden Araç Teslim Alamama Sorunu

Yanlış Sigorta Türü Yüzünden Araç Teslim Alamama Sorunu
26 Kasım 2024 01:51
Ünal'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri memnuniyetin ekibinden Esra Hanım ilgisi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim, süreç ile ilgilenip a 'dan z 'ye kendisi ilgilendi ve çözüme ulaştırdı diğer Sigortam.net çalışanlarına umarım örnek olur bu davranışı, yok olmaz demek yerine izah ve cevaplarıyla sorunumu çözüp iademi kesintisiz gerçekleştirdi.”

Sigortam net en büyük pişmanlıktır. Araç siparişi aşamasında sigorta yaptırdım. Araç cinsini kamyonet yerine otomobil yazdıkları için aracı teslim alamadım, bayi ile teslim ertesi güne kaldığından siparişi iptal noktasına geldim ve araç proforma fatura aşamasında iptal oldu. Şimdi olmayan aracın 34 yk plaka ile elimde 15 bin aldıkları trafik sigortası ile kaldım. Sigortayı iptal etmeyeceklerini söylüyorlar. Adıma herhangi bir araç bulunmamaktadır.

Ray Sigorta : 1265988537 poliçe no

26 Kasım 2024 02:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

26 Kasım 2024 12:38

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık. Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Sevgilerimizle, Sigortam.net

Ünal
Ünal
26 Kasım 2024 12:43

Cudi sonuçtan memnun

Sigortam.net Poliçe Düzeltme Destek Alamıyorum

05 Aralık 2023 12:23
"Sigortam.net aracılığıyla sigorta poliçesi almak benim için ilk deneyimdi. Ne yazık ki, şasi numarasında bir hata vardı ve bu, aracımızı bayiden alamamıza neden oldu. Düzenleme istemek için 5 günden fazla süre boyunca onlarla iletişim kurmama rağmen, maalesef tarafından herhangi bir destek alamadım. Bunun üzerine sorunumu çözmek amacıyla sikayetvar.com'da bir şikayet yayınlamaya karar verdim. Şikayetimi yayınladıktan sonra, şikayetim üzerine en iyi şekilde yardımcı olmak ve poliçedeki hatayı düzeltmek için ellerinden geleni yaptılar. Sonuç olarak, neden bana baştan yardım etmediler ve sikayetvar'da şikayet yayınlama ihtiyacını önlemediler, merak ediyorum."

31 Ekim 2023 11:49

02 Eylül 2024 16:19