Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Sigortaladim.com İle Yaşanan Kasko Ve Trafik Sigortası Kabusu

12 Ekim 2024 19:05

Sigortaladim.com üzerinden kasko yaptırdım. Ama 37 arama gerçekleştirmeme rağmen hatalarını bir türlü düzeltemediler.
Sürekli iptal edilen kaskolarım oldu. İade de bile sorun yaşıyoruz.
Trafik sigortamdaki hatayı bile zor düzelttiler.
Hiçbir şekilde bu şirketi hiç kimseye tavsiye edemem.
Bir kasko yapma işlemi bu kadar uslupsuzca yapılabilir.
Ya arabanın marka model bilgisi hatalı yapılıyor, ya kullanım şekli ya da türü
En son olarak minibüs olan ruhsata rağmen kamyonet poliçesi kesmişler.
Model doğru aracın cinsi hatalı.
Yola çıkacaktım çıkamadık, bunun zararını kim karşılayacak.
Yaptıkları hatayı kabullenmelerine rağmen kurumsal bir kimlikleri olmadığı için sürekli olarak malı sorumluluğunu tarafıma gönderiyorlar.
Bir müşteri bu şekilde mağdur edilmez. 37'den fazla telefon görüşmesi yapmak zorunda olmanın bile bir malı yükü var. 30-60dk dan ortalama 1000dk telefon görüşmesi yaptıktan sonra ancak trafik sigortasını düzeltebildiler. Burnunun dikine giden bir kurumsal çalışan yapısına sahipler. Araç kiralamak zorunda kaldım. Bakalım mağduriyeti çözebilecekler mi çok merak ediyorum. Bir daha kesinlikle firmalarıyla çalışmaya ağım. Mağduriyeti gidermezlerse hukuksal olarak artık hakkımı aramak zorunda kalacağım. Saygılarımla Selçuk D*****

12 Ekim 2024 23:37

Merhabalar bugün Bursa yildirim bölgesinde dolu yagdi. Şükür ki aracın üstüne battaniye koyduk da sorun yaşamadık sorun yaşansaydı mağduriyetimizi kim çözecekti diye sormak istiyorum

15 Ekim 2024 19:47

Kaskomu enuygun.com üzerinden yaptırdım sıfır sorun

16 Ekim 2024 09:59 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikâyetin ile alakalı görüşme tamamlandı. Görüş, öneri ve destek taleplerin için bizlere her zaman ulaşabilirsin. Her türlü destek, detaylı bilgi ve aklına takılan sorular için 7/24 yanındayız. Bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz. ‘sigortaladım, rahatladım’

16 Ekim 2024 14:13

En azından özür dilemesini bilen bir personelleri var

12 Kasım 2024 19:18

İnternet üzerinden resmi bir özür dileseydiniz

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kusur Oranı Nedeniyle Fahiş Sigorta Ücreti

02 Kasım 2024 23:35
Hamit sonuçtan memnun

26 Şubat 2024 11:29

06 Ocak 2024 00:48
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 10:32