Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Poliçesi Sorunu: Cam Onarımı Reddedildi

10 Kasım 2024 11:59

Sigortaladım.com üzerinden aracıma HDI Sigorta için kapsamlı kasko yaptırdım. Aracımın 34 gün sonrasında ön cama taş gelmesi sonucunda camımın çatlaması nedeniyle cam muafiyetimi kullanmak istedim. Sigorta yapılırken Sigortaladım.com benden herhangi bir araç resmi istemedi. Görüşmelerimiz telefonda kayıt altındaydı. HDI Sigorta şu an aracım kaskolanırken resmi yok diyerek ve kendileri poliçeyi kesmelerine rağmen aracımın cam onarımını sağlamıyorlar. Buna dair tüm yazışmalar tarafımca saklanmaktadır. İşlemlerim tamamlanmadığında gerekli hakem heyetlerine başvurum gerçekleşecektir. Dosya numarası HDI: 20240126572

Yiğit
10 Kasım 2024 19:26

Hdi Sigorta aracım ile ilgili cam muafiyetini onaylamamaya inatla devam ediyor. Tüm gerekli yerlere şikayetlerde bulundum. Hdi sigortaya güvenmemem gerektiğini anladım. Sizin poliçeyi keserken benden fotograf istememeniz benim problemim değil. Hem istemiyorsunuz hem de yollamamışsınız diyorsunuz. Görüşmelerimiz sigortaladim.com da da kayıt altında tüm gerekli yargı süreçlerine incelenmesi için başvuruda bulunacağım

18 Aralık 2024 16:19 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 19:33

15 Mart 2024 21:08
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 17:45

06 Ocak 2024 00:48