Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Yanlış Girilen Bilgi Yüzünden Suçsuzken Suçlu Durumuna Düştüm

14 Haziran 2024 18:56

24.05.2024 tarihinde 38 jg 077 plakalı aracımla Kayseri ili Kocasinan ilçesi hoca Ahmet Yesevi mahallesinde ilerliyordum. Kavşak önceliği bende iken 38 fl 586 plakalı araç aniden önüme çıktı ve vurdum. Olayla ilgili tutanak tutuldu ve 38 fl 586 plakalı araç sürücüsü de hatalı olduğunu kabul ederek tutanakta yazılı olarak belirtti. 30.05.2024 tarihinde kaza tespit tutanağı uygulamasından sorgulama yaptığımızda bilgilerin yanlış girilmiş olduğunu tespit ettik. Tutulan tutanakta 38 fl 586 plakalı araç a aracı, 38 jg 077 plakalı aracım b aracı olarak belirtilmesine rağmen 38 jg 077 plakalı b aracıma 38 fl 586 a aracı bilgisi girilmiş ve %100 kusur oranı tarafıma yansıtılmıştır. Gerekli düzeltmenin yapılmasını arz ederim.

24 Haziran 2024 07:13 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın İlgili, Yaşamış olduğunuz soruna yönelik itirazınızın incelenebilmesi adına talebinizi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi

Şüheda
Şüheda
24 Haziran 2024 10:10

İletişim formunuzu doldurdum fakat doğru düzgün bir cevap gelmedi sadece itiraz sayfasına yönlendiren bir link geldi ve o linke tıkladığımda da sayfaya ulaşılamıyor diye çıkıyor. Defalarca iletişim formunuz üzerinden de talepte bulundum lütfen sorunumu çözün

Serdar
Serdar

Hocam bu konuda sorunu nasıl çözdünüz veya çözüldü mü aynı problemi yaşıyorum şu an cevaplarsanız sevinirim

21 Nisan 2024 13:16
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Tarafıma Haksız Yere Gelen Kusur Oranına İtirazımdır
Ebu sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2024 18:05