Signal White Diş Minesine Zarar Veriyor

17 Kasım 2024 19:07

Signal white diş macunu diş minesine zarar veriyor. Dişte ve diş etinde hassasiyet yaptı. Kullandıkça diş hassasiyetim artı. Dişlerimin sağlığı bozuldu.
6 ay kullandım. Dişimde çürüme oldu. Fark etmedim devam ettim. 3 ay daha şimdi de sol tarafta ki dişimde hassasiyet sonrada ağrımaya başladı. Kesinlikle dişi korumuyor. Ve diş sağlığı mı mahvetti. Bir de iyi si olsun diye şu an ki fiyatı en son 75 liradan aldım. Hem paramdan hem de sağlığımdan oldum. Kesinlikle çok kötü diş macunu
Fazla almıştım. Onları da kullanmayacağım. Elimde kaldı.

18 Kasım 2024 11:19 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

25 Kasım 2024 02:20

Bu şekilde yardımcı olunmaz ben diyorum ki. Üründen memnun kalmadım. Fazla aldığım kullanmadıklarımı da iade etmek istiyorum diyorum niçin bana ulaşıp kullanmadığım. Signal White Now ları iade aşıp paramı iade etmiyorsunuz. Bir de inceliyecez diyorsunuz. Neyi inceliyeceksiniz. Beni arayıp açmadığım kullanmadığım. Signal White Now niye geri almıyorsunuz. Niye ürünün arkasında durmuyorsunuz. Signal böyle ürünün arkasında durmuyor işte

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Signal Diş Macunu Beklentileri Karşılamadı, Hassasiyet Ve Boya Sorunu Yaşadık

Signal Diş Macunu Şikayeti

Semih
30 Ocak 2025 00:55
Signal Diş Macunu Şikayeti
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Diş Macunu Kullanımı Sonrası Mavi Felaket

Sibel