Hakan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 21:43

İklimsa Sigma Plus 18000 BTU klima alalı yaklaşık 2,5 sene oldu ve aldığımdan bu yana defalarca servis gelmesine rağmen, sorunum çözülmedi. En son 1 ay önce Fethiye İklimsa şevki arıcan servisini arayarak, arıza bildiriminde bulundum ve hala servis gelmedi. Muhtemelen artık umursamıyorlar. Klima aşırı soğutuyor hem de öyle fazla soğutuyor ki, çocuklarla ailece hasta olmaktan bıktık ve gelen elektrik faturaları ocak söndürür. Cinsten klimayı 28'e getiriyorum, termometre 22 dereceye kadar düşüyor. 23'e getiriyorum yine aynı. O da yaklaşık 40 m2 içerisi çok soğuk olduğu için, sürekli olarak klimayı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

Bu da elektrik faturası ve verimliliğe etki ediyor, garanti suresinin bitmesine az kaldı ve maalesef bu sorunum çözülmedi. Artık son care Fethiye dışından bir servis yardımı istiyorum. Aldığım klimanın fiyatı 27.000 civarında şimdiki aklım olsa kesinlikle almazdım, fiyat performansı daha iyi olan başka markalara bakardım.

30 Temmuz 2023 22:03 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

Sigma Klima Sigma Plus İklimsa Klima Arızalı

Yalçın
19 Temmuz 2023 12:53
Sigma Klima Sigma Plus İklimsa Klima Arızalı
Efkan sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Sigma Klima İle Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis Desteği

19 Aralık 2024 00:47