Side Star Elegance Tatilinde Mülteci Gibi Kaldık

05 Temmuz 2024 07:49

2 Temmuz ve 5 Temmuz arası otelde tatilimi yaptım. Öncelikle şunu söyleyebilirim otelin geneli Alman çok az Türk var zaten otelde bu durumun bilincinde olmalı ki eğlenceleri hep onlara yönelik. Personeller bile herkesle yabancı dil konuşuyorlar Türkçe konuştuklarımızda bize şaşırıyorlar.
Yemek konusunda kötü diyemem ama yemekler bana hitap etmedi diyebilirim. Kapı girişinde bavulları biz kendimiz içeri götürdük, arabayı kendimiz park ettik. Odamız ise küçüktü ekstra yataklı oda vermek yerine koltuk açıp nevresim sermeyi uygun görmüşler :) çocuğum yatamadı öyle söyleyeyim epey rahatsızdı çünkü. Personeller için bir şey diyemem çok sıcak ve yorgunlar yüzlerinin sürekli gülmelerini bekleyemem elbette ama biraz daha özenli bir otel olmasını beklerdim. Bavullarımızı taşıyan arkadaş mesela bavulları yere düşürdükten sonra bana öğretmediler çünkü ilk günüm bugün deyip gülmesini, ana restorandaki garson bayanın bize sinirli bir şekilde masa birleştiremezsiniz diye uyarı yapmasını. Elbette ilk gün olabilir, kız yorgunluktan
Bunalmış ta olabilir belki haklıda olabilir ama otel konseptinde bunlar yakışık kalmıyor ne yazık ki.
Deniz konusunda da. Kumluk olması çok güzel ama inanılmaz kalabalık halk plajı daha boştur öyle söyleyeyim. Bir daha gelirmiyim Türk olarak gelmem. Zaten otel de muhtemelen yabancılara yönelik çalışıyor. Araştırmadan otel rezervasyonu yapmayın derim. Kendi ülkemizde, işletmesinde biz mülteci gibi kaldık öyle söyleyeyim:) )

13 Temmuz 2024 11:52
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı Yaratan Tatil Deneyimi: Beklentilerin Çok Altında

27 Temmuz 2025 01:37

19 Temmuz 2023 11:37
Duja Hotels Duja Otel Çalışanlar Ve Şezlong
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 11:31
Sherwood Hotels Bayram Rezervasyonu Hayal Kırıklığı: Isıtmasız Havuz Ve Bakımsızlık
Merve sonuçtan memnun değil

30 Temmuz 2024 17:28