Liberty Hotels İnşaat İçinde Tatil

19 Haziran 2024 14:51

Otelde 3. Günümüz ama hayatımın en kötü tatili olarak anılarıma ekledim. Odalar, temizlik ve yemekle ilgili söylenecek tek olumsuz bir şeyim yok. Personelin ilgisi yardımı çok üst seviyede. Öncelikle plaj tam hazır değil soyunma kabini yok deniz zaten bulanık. Havuzlardan sadece bir tanesi kullanılacak temizlikte. Diğer havuzların diplerinde inşaat taşları var. Çocuk klübü inşaatı devam ediyor. Bazı restoranların inşaatı devam ediyor. Yerler beton taşlar döşenmemiş görüntüyü bozuyor. Ustalar çalışırken biz tatil yapıyoruz. Kendimizi kötü hissetmemize sebep oluyor bu durum. Mesela havuz kenarında bu yorumu yazarken iki usta malzeme taşıyor yanımdan geçiyor ben uyanıyorum bakamıyorum yüzlerine. Bazıları ustalar bakıyor yazmış... Bir kere kafalarını çevirdiklerini bile görmedim insanlara iftira atılmasın. Karşı karşıya gelince bile kafalarını yere eğiyorlar. Odamızın kapısında inşaat malzemeleri var rezil bir durum içindeyiz. Duş kapımızın duvarla arasında 4 parmak boşluk var acele bir şekilde kapı montajı yapılmış ama sular dışarı çıkıyor boşluktan. Derzler çekilmemiş klozetin taharet musluk suyu dışarı çıkıyor. Çocuk plaj çantası var yazıyor konseptte istedik yok dediler. 2,5 yaşında oğlum var şampuan getirmedim bebek şampuanı var dedikleri için istedik oda yok dediler. Bunlara yok demek yerine yan otelden alıp getirseler bize belli etmeden daha hoş olmaz mıydı. Bebek klozet başlığı istedik yok. Bebekle ilgili hiçbir şey yok. Çocukları bir kadar yok sayan bir otel... Bebek kulübü için yan otele gidelim çocuğumuzu oynayalım dedik izin verilmedi. SPA spor salonları açık değil.

20 Temmuz 2024 15:27

19 Eylül 2023 07:23
Loxia Comfort Resort Kemer Kötü Hizmette Olması
Loxia Comfort Resort Kemer Kötü Hizmette Olması
Tarık sonucu yetersiz buldu

30 Haziran 2023 08:15
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:53
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hijyen Sorunları, Güvenlik Eksikliği Ve Haksız Fiyatlandırma Nedeniyle Hayal Kırıklığı

29 Temmuz 2025 12:56