25 Ekim 2023 20:174.260
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
Şikayetvar'a şikayetimi yazdıktan 1 gün sonra ürünüm teslim edildi. Şikayetvar ekibine ve Shopier firmasına teşekkür ediyorum.

Dijital ürün satın almak, internet üzerinden yapılan alışverişlerin yaygın bir parçasıdır. Bu nedenle, ürünün hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim edilmesi önemlidir. Ancak 9 Ekim 2023 tarihinde Shopier üzerinden satın aldığım dijital ürünün hala elime ulaşmamış olması beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Satın aldığım ürün, belirtilen teslim süresi içinde gelmedi ve bu durum beni ciddi şekilde rahatsız ediyor. Özellikle dijital bir ürünün teslimatı, fiziksel ürünlerden daha hızlı ve sorunsuz olmalıdır. Ancak bu durumda, neredeyse iki hafta boyunca ürünün gelmemesi, müşteri memnuniyetsizliğine yol açmıştır.

Shopier'den aldığım ürün için ödeme yapmış olmama rağmen, ürünün teslim edilmemesi nedeniyle paramın boşa gitmiş gibi hissediyorum. Dijital ürünlerde kargo veya fiziksel teslimat söz konusu olmadığı için, bu tür gecikmelerin yaşanması oldukça anormaldir. Ürünü hemen kullanmam gerekiyordu, ancak gecikme nedeniyle bu fırsatı kaçırdım.

Sonuç olarak, Shopier'den aldığım dijital ürünün hala teslim edilmemiş olması ve yaşadığım bu sorunun çözümü için yetersiz müşteri hizmetleri deneyimi, beni memnuniyetsiz kılmıştır. Müşteri olarak, ödemiş olduğum ürünün zamanında ve sorunsuz bir şekilde teslim edilmesini bekliyorum ve bu sorunun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum.

Yusuf
26 Ekim 2023 17:39

15 Ocak 2025 11:314.026

"Şikayetim 1 gün içinde çözüldü. Para iadem hızlı bir şekilde yapıldı. Shopier kullanıcısını mağdur etmedi. Tekrar hizmet alırım. Teşekkür ediyorum hem Shopier'e hem de tüketicinin sesini duyurduğu için sikayetvar.com'a"

Shopier Dijital Ürün Gelmedi

1 Nisan 2024 02:341.407

"Teşekkür ederim sorun çözüldü"

Shopier Dijital Ürün Gelmedi

Siparişim Gönderilmedi, İade Ve İnceleme Talep Ediyorum

13 Ekim 2025 22:462.817

"Teşekkür ederim çözüldü param iade edildi."

30 Aralık 2023 18:581.221

Shopier'den Dijital Ürün Satın Aldım, Mailime ürün teslim edildi diye bir mail gönderdi Shopier, fakat kesinlikle ne dij...

22 Aralık 2024 10:561.299

Shopier'den dijital bir ürün satın aldım. Ancak ürün teslim edilmedi. Şikayet talebi oluşturdum, ancak buna da hâlâ ceva...

Tümünü Gör
Shopier İade Talep Ediyorum!

Shopier İadeTalep Ediyorum!

Shopier Satış İçin Onay İstiyorum!

Shopier Satışİçin Onay İstiyorum!

Nurberi
Shopier Ürünler Hatalı Geliyor İade İstiyorum!

Shopier ÜrünlerHatalı Geliyor İade İstiyorum!

Umut
Shopier Müşterime Tutar İadesi Yapmıyor!

Shopier MüşterimeTutar İadesi Yapmıyor!

Çağdaş
Shopier Üyelik 24 Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Shopier Üyelik 24Saatten Fazla Bir Süre Onaylanmaması

Taha
Shopier Yanlış Renk Ürün Gönderimi!

Shopier YanlışRenk Ürün Gönderimi!

Şeref

Öne ÇıkanKonular