Öykü sonuçtan çok memnun

Öykü
24 Kasım 2024 13:18
Öykü'nün Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler iade gerçekleştirildi”

14 Kasım 2024'de Shopier üzerinden bir ürün siparişi verdim. Siparişim üzerinden 10 günden fazla süre geçmesine rağmen ürünüm hâlâ kargoya verilmedi. Shopier hesabımdan sipariş durumunu kontrol ettiğimde, "sipariş alındı" aşamasında kaldığını görüyorum. Bu durum hem beni mağdur ediyor hem de satıcının güvenilirliği hakkında şüpheye düşmeme neden oluyor.

Bu süreçte satıcıya (lalin and more) ulaşmaya çalıştım ancak maalesef hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Shopier gibi güvenilir bir platformda böyle bir durumla karşılaşmayı beklemiyordum. Müşteri memnuniyeti açısından, satıcıların daha sorumlu davranması gerektiğine inanıyorum. Shopier'in bu tür sorunlarla ilgilenip satıcıları denetlemesini talep ediyorum. Siparişimin bir an önce kargoya verilmesini veya ücretimin iade edilmesini rica ediyorum.

Bu durumun çözümü için hem satıcıdan hem de Shopier ekibinden acil bir destek bekliyorum. Müşteri memnuniyetinin korunması adına gerekenin yapılacağına inanıyorum.

Öykü
25 Kasım 2024 15:44

Teşekkürler iade gerçekleştirildi

Şebnem sonuçtan çok memnun

Şebnem
15 Ocak 11:31
"Şikayetim 1 gün içinde çözüldü. Para iadem hızlı bir şekilde yapıldı. Shopier kullanıcısını mağdur etmedi. Tekrar hizmet alırım. Teşekkür ediyorum hem Shopier'e hem de tüketicinin sesini duyurduğu için sikayetvar.com'a"
Said sonuçtan çok memnun

Said
20 Aralık 2024 18:21
"Hızlı çözümleri için teşekkürler."
Turan sonuçtan çok memnun

Turan