Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Shipentegra'nın Gümrük Ödemesi ve İade Sürecindeki Sorunlar

02 Ekim 2024 17:53

Shipentegra sorumluluğunda olan gümrük ödemesi
30 Eylül Pazartesi günü Shipentegra tarafından
275901139913 takip numaralı gönderiniz için 33,38 USD ve 275911530675 takip numaralı gönderiniz için ilettiğiniz IOSS alıcı ülkede kabul görmemiş olduğu için 22,21 USD gümrük, vergi ve harç ödemesi mevcut olup taşıyıcı firma tarafından yeni tarafımıza fatura edilmiştir ve (-) bakiye olarak tarafınıza yansıtılacaktır diye mesaj geldi.
Ve hemen sonrasında muhasebe tarafından aranarak ödeme yapmam istendi.
Kendi haklarımı bildiğimden kargomu terk ediyorum ve dolayısıyla ödemeden muaf oluyorum diye kendilerine mail atsam da
bunun mümkün olmadığı şeklinde yeni bir mail geldi.
Madem kendilerine fatura edildi. Resmi fatura nerede?
Madem kendileri ödedi?
Ödedikleri makbuz nerede?
Ve en önemlisi iade kargom nerede?
Bunlara hiçbir açıklama gelmeden kargomu iade almadan nasıl ödeme yapmam gerektiğini düşünebiliyorlar, hayretler içindeyim.
Sanırım bu da müşteri yanıltmanın farklı bir boyutu.
Sanırım kargoyu kendileri terk etti. Benden de ödeme alarak kazanç sağlayacaklar.
Shipentegra'dan şikayetçiyim.

02 Ekim 2024 17:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza dönüş sağlanılarak geri bildirim iletilecektir ShipEntegra

03 Ekim 2024 14:05

Ödeme için gerek mail gerek telefon yoluyla arayan shipentegra müşteriye durduk yere sorun yaratıp çıkarttığı sorunla da hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Kesinlikle shipentegra kimseye tavsiye etmiyorum Müşteri hizmetleri sorunları asla çözmüyor.

03 Ekim 2024 15:40

Shipentegra biraz önce beni arayarak iade kargomun olmadığını Avrupa ülkesine 4 ay önce müşteriye gönderdiğim gümrüğünü ödeyerek teslim aldığı ürün için tekrardan Avrupa ülkesinin takip numarasıyla kendilerine toplu bir fatura kestiğini ve bu defa da göndericiden gümrük vergisi talep ettiklerini söyledi Gümrük ödenmeden ürün teslim edilemez Teslim edilen ve iadesi olmayan bir ürün için nasıl oluyor tekrardan gümrük çıkıyor Faturayı istiyorum elimizde toplu bir fatura var diyor siz benim adıma ödediyseniz makbuz istiyorum yok diyor Peki ben bir şirket olarak bu ücreti neye istinaden size ödeyip muhasebeleştireceğim. İstedikleri gümrük göndermiş olduğum ürünün 4 katı bir ücret Şaka gibiler shipentegra tamamen fiyasko Lütfen uzak durun Gerekli tüm mercilere şikayetimi dile getireceğim

07 Ekim 2024 11:17
shipentegranin-gumruk-odemesi-ve-iade-surecindeki-sorunlar-1.jpg

Halen daha bana böyle mesaj geliyor Fatura yok, kargo yok ama utanmadan para istiyorlar siz gerçekten meydani boş bulmuş tamamen fiyasko bir şirketsiniz

Shipentegra API Entegrasyonunda Ciddi Kargo Ve Vergi Sorunları: Teslim Edilmeyen Gönderiler Ve Ek Masraflar

22 Ağustos 2025 14:59
shipentegra-api-entegrasyonunda-ciddi-kargo-ve-vergi-sorunlari-teslim-edilmeyen-gonderiler-ve-ek-masraflar-2.pdf
shipentegra-api-entegrasyonunda-ciddi-kargo-ve-vergi-sorunlari-teslim-edilmeyen-gonderiler-ve-ek-masraflar-1.pdf
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 10:51
Kanvas sonuçtan hiç memnun değil

Shipentegra Teslim Edilmeyen Kargo İçin Haksız Vergi Faturası!

14 Nisan 2025 18:42