Musa sonuçtan çok memnun

SGS Matkapta Sürekli Darbe Sorunu

SGS Matkapta Sürekli Darbe Sorunu
13 Aralık 2024 12:21
Musa'nın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum Yanlış düşünmüşüm ben ilgilenmezsiniz sanmıştım ama kurumsal ve daha büyük firmalardan daha kısa sürede sorunumu çözdünüz çok teşekkür ediyorum İyi çalışmalar diliyorum”

2 ay önce aldığım SGS 52 46 şarjlı el matkabı sürekli darbeli çalışıyor. Vidalama konumuna geçmiyor.
Sorunum buradan çözülür mü bilmiyorum ama her yere yazıyorum, bakalım cevap çıkacak mı? SGS markasının arkasında duracak mı, merak ediyorum. Yoksa büyük bir pişmanlık mı yaşayacağım? Param çöp mü oldu bilmiyorum.

13 Aralık 2024 12:36 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba efendim biz tabi ki markamızın ve ürünümüzün arkasındayız. Bizlere nereden ulaşmaya çalıştınız bilmiyorum ama ne gerekiyorsa yaparız. Sizden ricamız size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı yazarsanız arkadaşlarımız hemen irtibata geçsin sizinle.

Musa
Musa
19 Aralık 2024 17:38

19 Aralık 2024 17:48

Rica ederiz efendim. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Halil
Halil

Nasıl çözüldü sorun acaba, aynı sorun benim sgs matkapta da var.

Sgs Tools Sgs Kusurlu Ürün Garanti Sorunu

18 Eylül 2024 23:59