İsmail sonuçtan çok memnun

SGS Matkap Batarya Ve Dişli Sorunu

09 Kasım 2024 11:21
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba ilgi alaka için teşekkür ederim. Kolay gelsin.”

SGS marka matkabı BİM'den aldım. İlk zamanlar çok iyi performans alırken şimdi bataryası 2 dakikada bitiyor. Dişlide boşa döndüğü zamanlar oldu. Arıyorum, ancak açan yok. Firmaya iletirseniz, benimle irtibata geçerlerse sevinirim. Nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. 6 ay ile 1 sene arası olmuştur. Hemen hemen 2 sene garanti varsa, bu kapsamda tamir ettirmek istiyorum.

09 Kasım 2024 12:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba efendim [email protected] adresimize irtibat numaranızı mail atın arkadaşlarımız sizinle irtibata geçsin. Garanti kapsamında ürünle alakalı gerekenleri yapalım.

09 Kasım 2024 14:21

Hemen irtibata geöildi

15 Kasım 2024 14:36

Kargo ile gönderim istediler kargoyu da firma karşılayacakmış çok ilgililerdi şimdi dönüş bekliyorum bakalım nasıl gelecek ürün.

15 Kasım 2024 15:17

Merhaba efendim kargonuz dün verildi. Pazartesi günü teslim gözüküyor. Daha sonra bir sorun olursa sizinle irtibata geçen teknik servis departmanımızın telefonunda irtibata geçebilirsiniz. Ürünümüz garantimiz altındadır.

15 Kasım 2024 15:18

Merhaba ilgi alaka için teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Ali
Ali

BİM'den aldım ürünü alalı 5-6 ay oldu dun bir civata sıkarken bir anda durdu ön ışığı yanıp sönüyor çok hızlı bir şekilde ama dönmüyor.

Musa sonuçtan çok memnun

SGS Matkapta Sürekli Darbe Sorunu

13 Aralık 2024 12:21
"İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum Yanlış düşünmüşüm ben ilgilenmezsiniz sanmıştım ama kurumsal ve daha büyük firmalardan daha kısa sürede sorunumu çözdünüz çok teşekkür ediyorum İyi çalışmalar diliyorum"
SGS Matkapta Sürekli Darbe Sorunu

Sgs Tools Sgs Kusurlu Ürün Garanti Sorunu