SGK'dan Yedek Subay Emekli İkramiyesi Başvurusuyla İlgili Cevap Alamıyorum

07 Eylül 2023 12:50

SGK 27.07.2023 Yedek subay emekli ikramiyesi için başvuruda bulundum. Şu an 07.09.2023 hiçbir cevap ve gelişme olmadı. Gerçekten tıkır tıkır isliyor SGK. Defalarca 170 aradım hiçbir gelişme olmadı. Konu ile ilgili ne yapmam gerek?
Bu kanuni bir hak ama bu kanuni hakkım hakkında 170 te bilgi sahibi olan yok
hak alınacağı zaman duymazdan gelinmesi siniri gerçekten yıpratıyor.
Tarafımıza ödemenin yapılmasını rica ediyorum.

profile profile

Yorumlar (14)

Ali
Ali

Tazminatınızı alabildiniz mi? Aldıysanız ne kadar sürede ödeme yapıldı?

Burak
Burak

5.12.2023 ödeme yazıyor hala bekliyorum ne zaman ödeme alabilirim. Yedeksubay emekli ikramiyesi

Ender
Ender

Bende 6. Ayda yedeksubay ikramiyesi için başvurdum, bos bos bekliyordum, Yusuf arkadaş sağ olsun sayesinde e devletten kontrol ettim, 17,09,2023 tarihinde durum ödeme yazıyor, bakalım bekliyorum, ne zaman yatacak ve ne kadar yatacak

Yusuf

Bende en son ödeme gönderildi yazıyordu 1 gün sonra SMS geldi t. C. Kimlik işe Ziraat bankasından aldım. 9.277 TL ödediler. 450 gün prim ödemenin karşılığı biraz komik geldi bana ama yapacak bir şey yok. Sizinki de yakında ödenir 👍🏻

Yusuf

İlgili kuruma dilekçe ile başvuru yapacaksınız daha sonra e-devletten ilgili başlık altından takip edeceksiniz. İnternette araştırırsanız tam olarak bulabilirsiniz kurumdaki ilgili daireyi üzerinden zaman geçti şimdi tam hatırlamıyorum. Ama sizin için şunu buldum şu adresle mailleşmişim dilekçe göndermemi istemişler işin başında. [email protected]

Bertay
Bertay

Merhaba benimde bugün yatmış 9969.06 TL bilginiz olsun 277. Donem

Yusuf

E-Devlet'ten 4C Emeklilik işlemleri evrak takibi başlığı altında takip edebilirsiniz.

Yusuf

Bende 20.07.2023 te başvuruda bulundum. İşlemleri E-Devletten takip edebiliyorsunuz. Talebin haklı olup olmadığı değerlendiriliyor, kurumdan dosya isteniyor uygunsa ikramiye işlemleri başlıyor. Benimki uzmana gönderildi, kontrolü yapıldı, aylık bağlandı ve şu an aylık bağlama servisinde. Bu ayki emekli maaşımla beraber yatmasını bekliyorum. İşleyişte bir sıkıntı yok. İşlemlere girdiğinizde altta detaya tıklayınca bütün süreçler görünüyor. Bir bakın.

Yusuf

Emekli maaşıma etkisi oldu mu hiçbir fikrim yok maalesef.

Uğur

Yusuf bey yedek subaylık primleriniz maaşınıza nasıl yansıdı. Bir artısı oldu mu acaba. Bende aynı durumdayım. Teşekkür ederim

Talip

29.08. Tarihinde SGK tarafından cevaplandı yazıyor ilgili kuruma sanırım bu 4c emeklilik kurumu 29.08 den beri hareket yok

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Emeklilik Başvurusu
2 Takipçi