SGK EYT Başvurum Neden Hala Sonuçlanmadı?

Defne
31 Mayıs 2023 10:23

EYT kapsamında emeklilik için E-devlet uygulaması üzerinden SGK kurumuna 3 Mart 2023 tarihinde başvurumu yaptım. Başvuru tarihinin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen emeklilik işlemlerim hala sonuçlanmadı. Sistemde kontrol ettiğimde evrak Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü'nde beklemede görünüyor. Başka müdürlüklere Mart sonunda başvuran pek çok yakınımın işlemleri tamamlandı ve aylıklarını almaya başladılar. Bağcılar'da işlemler neden bu kadar uzuyor?

Ocak 2023 ten beri işsiz olduğum için en kısa zamanda emeklilik aylığı almaya ihtiyacım var! Lütfen birileri duysun sesimi

profile profile profile
Defne
02 Kasım 2023 15:00

Başvurum hala sonuçlanmadı. Tam 8 ay oldu @SGK!

Murtaza

3mart başvuru yaptım kurban bayrami öncesi bakur yasişman cevap geldiği halde temmuz ayı sonuna maaşın bağlanır denildi bugün itibari ile halen bağlanmadı Bağcılar SGK damı bir sorun var bende mi anlamış değilim artık sabrim kalmadı Yetkili bu işi takip eden bir Müslüman yok mu bizim de ihtiyacımız var yazık

Alev

Bende23 martta başvuru yaptım halen bekliyorum kontrol ettiğimde evrak dosyasına kaldırılmış yazıyor ve bilgide vermiyorlar tam 3 ay oldu benden sonra başvuran çok kişi emekli oldu sorun nedir bilen var mı

Mesut

Vallahi benimde 3 ay oldu maalesef sonuç yok

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Emeklilik Başvurusu
2 Takipçi