SGK Emeklilik Başvurusuyla İlgili Sorunlar

Semih
02 Ekim 2023 10:18

Merhaba, 27/01/2023 tarihinde yapmış olduğum emeklilik başvurusu prim günü eksikliği sebebiyle red verildi. Başvuruya gittiğimde bana prim günümün tam olduğunu söyleyip başvuruyu aldılar 6 ay sonra 20/06/2023 tarihinde prim günü yetersizliği sebebiyle hesaplamada yanlışlık olduğunu belirtip tekrardan 1 ay daha prim doldurup tekrardan başvuru yapmamız söylendi. 03/08/2023 tarihinde sigortalılık prim günümü doldurup tekrardan yapmış olduğum emeklilik başvurusu üstünden yaklaşık olarak 2 ay daha geçtiği halde evrak hala beklemede gözüküyor. Yaklaşık 10 aydır İzmit SGK il müdürlüğünün sırf hesaplama yanlışlığı yüzünden mağdur durumdayım. Konu hakkında acil desteklerini rica eder, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Fehmi
Fehmi

EYT emeklilik başvuru tarihim 31.08.2023 gelen evrak beklemede yazıyor 4ayi geçmek üzere yetkililerin bana yardımcı olmasını istiyorum gereğinin yapılmasını arz ederim teşekkür ederim

Ecevit

Bende 5 aydır bekliyorum 30 gün primim silinmiş ve şu anda eksik günüm oldu aslında fazlalığım vardı fakat Red cevabı gelmedi yavaş işlenen sistem yüzünden mağdur oldum tamamlamak için askerlik borçlanması yaparak ödeme yapmıştım

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi