Sedef sonuçtan memnun

SGK Çeyiz Param Hala Yatmadı!

16 Ağustos 2023 16:52
Sedef'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü teşekkür ederim”

24.07.2023 tarihinde çeyiz parasına başvurdum hala ses yok hala gelen evrak beklemede diyor ondan başka güvencem param imkanım yok lütfen yardım edin. Duyun sesimi düğünüme 1 haftadan az kalmışken çok mağdur oldum. Herkesin hakkı yatıyor. Benim hakkım neden hala yatmadı?

10 Eylül 2023 16:37

Sorun çözüldü teşekkür ederim

Yorumlar (8)

Şeyma
Şeyma

7 ay oldu benim de halen yatmadı dys evrak takibe baktığımda hala otomatik dosyaya kaldırıldı yazıyor SGK bile şaşkın kamu emeklilik daire başkanlığında kimse tl e cevap bile vermiyor deprem bölgesindeyim enkazdan çıktım engelimden ötürü ne çalışabiliyorum ne bizzat gidebiliyorum ilgili yerlere bu kadar zor durumda bırakmaları hiç normal değil hele ki böyle günde CİMER'e yazdım onda da cevap yok çok ihtiyacım var ve zor durumdayım borçları ona güvenerek yapmıştım

Duygu
Duygu
Şikayeti Çözüldü

Yattı mi acaba odeneginiz? İnternet üzerinden mi yaptınız?

Sedef

Hayır bulunduğum yerin SGK müdürlüğüne gittim bizzat yapmanız gerekiyor

Sedef

Hayır maalesef hala ses yok :(

Gül
Gül

Yatmadı mi halen bende. Ağustos ayının 4 ünde başvuru yaptım yok halen

Sedef

Maalesef hala yatmadı her yeri arıyorum bir cevap da yok çok saçma çok zor durumda bırakıyorlar insanı

Hanife
Hanife

Ben 4. Ayıma gireceğim 7 eylülde halen yatmadı siz başvuru yapalı daha 1 ay olacak. Yakın zamanda yatmaz yani çok beklemeyin :(

Sedef

Bazılarının 2 haftada yatmış bazılarının ki 1 haftada bazılarının ki çok geç çok saçma çok adaletsiz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Başvuru Sorunu
1 Takipçi