SGK Birikmiş Aylık Yatmaması

SGK Birikmiş Aylık Yatmaması
Murat
Murat
23 Temmuz 2023 15:0155.391

SGK Birikmiş Aylık Tutar E-Devlette Emekli Aylık Bilgisinde ve Emekli Ödeme Bilgilerinde Görünmesine Rağmen Yatmadı. Haziran 2023 dönemine ait maaş ve bayram ikramiyesi yattı. Fakat ödeme günüm 23'ü olmasına rağmen E-Devlette görünen birikmiş aylık tutar hala yatmadı. Barkodlu belge oluşturduğumda da birikmiş tutar görünüyor ödemenin yapılması konusunda yetkililerden destek rica ediyorum. Bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

Yorumlar(15)

Ersan
Ersan
30 Ocak 2024 23:36

E devletten günlük ödemelerde görünüyor hangi tarihte bankaya yattığı. Fakat, banka hesaplarında görünmüyor. Direk bankaya gitmeniz durumunda, ödeme yapılıyor.

Ümit
Ümit
26 Aralık 2023 17:00

Murat bey sorununuz çözüldü mü şu an annemin maaşı içinde aynı sorunu yaşıyoruz birikmiş tutar 64 bin tl olarak gözüküyor ama hesaba yatmadı emekli günlük ödemelerde 65.970 TL var onu çektik bu 64 bin tl nedir SGK böyle bir para yok diyor sizde sorun çözüldü mü

Orhan
Orhan
6 Kasım 2023 23:49

Kardeş e devletten emekli günlük ödemeye bakacaksın. Orada senin t. C. No ile talep ettiğin bankaya para yatmıştır.

24 Eylül 2023 01:10

Hocam tutar yatırıldımı? Günlük ödemelere bakın bir de

24 Eylül 2023 01:08

Hocam ödeme yapıldı mı? Yapılmadıysa SGK sayfasından E-Devlet'ten günlük ödemelere bakınız

Ali
Ali
31 Ağustos 2023 21:52

3 ay önce emekli oldum maaş. Aldımbayram ikramiyesi yattı e devletten birikmiş aylık tutarı gözüküyor fakat alamadım ne yapmalıyım rica ediyorum yetkililerden yardımcı olsunlar

19 Ağustos 2023 22:18

SGK ne diyor bu konuda. E devlet üzerinde aylık bilgisi sayfasında maas dışında yazdıkları birikmiş tutar neymiş açıklama yapmiyorlarmi.

19 Ağustos 2023 21:52

Sorununuz çözüldü mü, aynı sorunu annemin maaşında yaşıyoruz. Bilgi almak istedim. İyi günler dilerim.

Alpaslan
Alpaslan
12 Ağustos 2023 01:17

Kardeşim aynı durum bende de var SGK ya gittim sordum onlarda bu cevap veremediler böyle bir para yok dediler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

SGK Bayram İkramiyesi Yatmadı

Gamze
Gamze
5 Nisan 2024 12:0113.991

"Bu sabah hesaplarıma yattı ikramiye teşekkürler"

SGK Maaş Ve Bayram İkramiyesi Sorunu

Fikret
Fikret
21 Haziran 2023 02:268.135

SGK bayram ikramiyesi yatmadı ve maaşım eksik yattı. 24.05.2023 tarihinde emeklilik başvurusu yaptım. Başvuru tarihinden...

1 Destek1 Yorum

SGK Emekli Maaşı Yatmaması

Berkant
Berkant
22 Haziran 2023 11:5717.939

EYT emeklisiyim. Nisan 2023 ve Mayıs 2023 aylarına ait birikmiş parayı aldım. Fakat Haziran 2023 dönemine ait maaş ikram...

3 Destek2 Yorum

SGK 12500₺ Olanı Bile Alamadık!

SGK 12500₺ OlanıBile Alamadık!

Fehmi
SGK Emekli Maaşım Hala Bağlanmadı!

SGK Emekli MaaşımHala Bağlanmadı!

Hasan

Öne ÇıkanKonular