Murat sonuçtan çok memnun

Seyidoğlu Gıda Seyitoğlu Kakaolu Krema Şekerlenme Problemi

Seyidoğlu Gıda Seyitoğlu Kakaolu Krema Şekerlenme Problemi
22 Eylül 2024 19:31
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“İlgili markanın konu ile alakalı sorumlusu olan İbrahim beye teşekkür ederim, nazik bir şekilde sorunumla ilgilendi ve bir hafta içinde ürünün yenisinin tarafıma ulaşacağını belirtti, Seyitoğlu gibi köklü bir firmaya da bu yakışır. Teşekkürler.”

Seyidoğlu Bool markalı 900 g kakaolu fındık kreması aldık, içinde bildiğiniz toz şeker var, şeker mi yedim kakaolu kremamı yedim anlamadım, bildiğiniz toz şeker var içinde, kum gibi ağıza geliyor. Seyidoğlu ürünlerini sürekli kullanan tüketici olarak hayal kırıklığı yaşadık. Bu ürünler kontrolden geçmiyor mu acaba? Verdiğimiz paraya değil de hangi markaya güveneceğimize şaşırdık, ona üzülüyoruz.

25 Eylül 2024 11:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Müşterimiz ile söz konusu şikayet hakkında görüşme sağlandı. Konu hakkında inceleme başlatıldı. Söz konusu durum detaylı bir şekilde Kalite ve Üretim Bölümümüzle paylaşıldı.

Murat

Doğukan sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 01:21
Derya sonuçtan çok memnun

09 Mart 2024 22:10
"İlgileri için çok teşekkür ediyorum"