Sevil Petrini Beauty Academy Kaş Microblading İşlemi!

14 Temmuz 2023 19:52

Newderms aracılığıyla Sevil Petrini'ye kaş için Microblading yaptırdık. Bin pişman olduk. Hiçbir açıklama yapmadan, tasarım onayı almadan kızımın kaşlarını kötü ucuz kalıp gibi bir görüntü haline getirdi, renk kötü şekil kötü. Kızım soru sordu daha doğrusu sormaya çalıştı işlem başlamadan önce ama Sevil Petrini dinlemedi bana bırak merak etme çok güzel olacak diyerek susturdu ve işlem sonrası bakım hakkında da sıfır bilgilendirme yaptı. Tatilimiz burnumuzdan geldi. İstediğimiz çok küçük bir işlemdi, kesinlikle kalıp gibi bir görüntü istemedik! Sonra memnun olmadığımızı defalarca anlatmaya çalıştık fakat kusturma işleminin mümkün olduğundan bile bahsedilmedi bir haftada düzelecek denerek geçiştirildik-kendi araştırmalarımızla başka bir pratisyene yaptırdık 1 gün sonrası. Kızımın çektiği acıdan bahsetmiyorum bile. Verdiğimiz paralar ve ekstra silme işlemi için ödenenler de cabası. Maalesef ilk seansta boyanın hepsi kusmadı şu an cildi kızarık. 2 veya 3 seans gerekebilecek. Aylarca sürecek olan bir eziyet ve kızımın özgüveni kalmadı. Tatile geldik ve otel odasından çıkmıyor kimseyle gözgöze gelmek istemiyor. Sürekli mutsuz ve ağlamaklı.

Melis sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:04
Suzan Yılmaz Beauty Salon Fiyaskosu

Buket Atalay Atölye Müşteriye Yaklaşım Memnuniyetsizliği!

08 Temmuz 2023 13:09

10 Temmuz 2023 00:42
Simge sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 14:11
By Özlem Çelik Microblading Şikayeti