Sevgiyle Gezin Tur Mağdur Etti

02 Ekim 2023 23:11

Sevgiyle gezin diye bir turla anlaştık Bodrum 3 gece 4 gün her şey dahil tekne turu içinde muazzam bir tatil denildi 4 bine anlaştık daha sonra otel yorumlarını kötü görünce hanım efendiyi aradık bizi daha önce çok kez gidildiğini sezonun en hızlı zamanlarında illaki aksilik olduğunu herhangi bir sorun olmadığı söyledi ve aldığımız paketin içindeki tekne turunun dahil olduğunu sınırsız yiyecek içecek sinek bar havuz bar dondurma vs vs bir sürü şey denildi otele gittik bir pis odalar kirli. Çarşaflar pis tabi karşı çıktık ücret iade istedik iade edemeyeceklerini söylediler.

Başka odaya götürdüler oda pis sonra tekrar başka oda oda pis baktılar. Bütün odalar pis en sonunda b** bey tur sahibi eline süpürge toz bezi odayı temizlemeye başladı arkadaşım ısrarıyla olay büyümesin başımıza bir şey gelecek dediği için kalmak zorunda kaldık yemeğe indik yeme bitti denildi. Açık büfe güya ama yemek yok yine gerildik masa üstünde kediler etraf kır. Yemek yok yemekler kötü.

2. Gün yine tavuk pilav makarna 3. Gün tavuk pilav makarna bar dedikleri sınırsız çay kahve dondurma dediler yok fiyata dahil değilmiş roys Beach te 2 gün unutulmaz eğlence DJ performance denildi o da yok. Allah'tan b** bey taksi tutup Cennet koyuna yolladı. Tekrar tansiyon yükselmesin diye tekne turu içinde denildi o da yalan çıktı. 500 Muş kişi başı size yanlış bilgi verildiğinden sizden 400 alıyoruz denildi tam bir felaketle aç karnımızı bodruma gıdım yemek yedik.

Otel 17 18 yaş yabancı uyruklu çocuk çalışanla dolu odaları bu çocuklara temizlettiler. Nerede görülmüş erkeğin oda temizlediği benim valizlerim çamaşırlarım ortada sonuçta. Oda bir erkek nasıl girip ben yokken odaya tam bir felaket arkadaşımın hırkası kayboldu. 9 kişiye söyleyip kameraları zorla açtırdı bulundu. Çalışan almış insanlara gösterdikleri söyledikleri uyguladıklarıyla farklı beni yanılttıkları bu tatilin iadesini istiyorum.

02 Temmuz 2023 21:03
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 17:03
Lethe Exclusive Hotel 'tatilinizi Rezil Etmeyin! '
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 19:31
The Hello Otel The Hello Hotel Mağduriyeti
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hotel Sümela Garden Yanıltıcı Görseller Ve Olmayan Her Şey Dahil

19 Mayıs 2024 20:24