Sevcan Beauty Vücut Epilasyonu

Mehmetcan
21 Şubat 2024 11:21

Yaklaşık 2.5 seneyi geçkin süre önce tüm vücut epilasyon için kayıt yaptırdım. Kayıt esnasında defalarca minimum yüzde95 dökülme olacağı, olmaması durumunda seanslara devam edileceği ve seansların max 40 günde bir olacağı belirtildi güler yüz ile. 2.5 senede 7-8 seans arası yaptırdım aralar o kadar uzundu ki hatırlamıyorum. Ve ben aramadıkça 4 ay bile kimse bana yazmadı. Benim zorlamalarımla seans aldım. Bu kadar seans sonucunda da dökülme ya da incelme yüzde 10 belki olmuş ya da olmamış gibi. 4. Seanstan itibaren her seans öncesi kontrole gelmek istiyorum bir bakın duruma diye yazdım. 4. Seans ve sonrasında göğüs bölgesi (göğüste 7-8 arası) hariç en son şiddet olan 10 seviyesinde çalışıldı. Buna rağmen sen zaten dayanamıyordun acıya denildi.

Kayıt sırasında sivrisinek ısırığı kadar acı olacak denildi ki bu da yalan. Kontrol için 1 defa yalvar yakar geleyim bakın edim. Onda bile sadece koluma göz ucuyla ayakta bakıldı ve dökülecek dökülecek denildi. Kayıt esnasında sevcan hanım ve eşi vardı. Kontrolde de s**** hanım vardı. Tüm bunları belirttiğim halde 2 aydır ancak arandım. Devam etmek isterseniz ek paket alınız. Siz zaten acıya dayanamıyordunuz. İlaç kullanıyorsanız ondan olabilir hormonal dengesizliğiniz olabilir denildi ve kapatıldı.

Ne ilaç kullanıyorum ne de hormonal problemim var. Ve 4,5, 6, 7 varsa 8. Seans en yüksek 10 şiddetinde çalışıldı. Ve 2.5 sene boyunca cihazın başlığı hiç değiştirilmedi. Atım sayıları her gittiğimde artmıştı. Ve ilk 15 dakikadan sonra ucu sözde buz da olsa vücuda temas ettiği an yakıyordu. Kısacası tamamen hayal kırıklığı. Benim bu kadar kıl köküm siyah olmasına rağmen işe yaramadıysa kimseye yaramaz.

28 Nisan 2025 17:03
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29

06 Eylül 2023 14:17
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Funda Altındağ Güzellik Merkezi Epilasyon Sonucu Hüsran

25 Haziran 2023 15:18