St Diamond Güzellik Merkezi Lazer Epilasyon Şikayeti

St Diamond Güzellik Merkezi Lazer Epilasyon Şikayeti
18 Mart 2024 11:13

On bir seans boyunca düzenli olarak her ay tüm vücut lazer epilasyona gittim. Başlarda seanslarıma giren kadınla çok iyi anlaşıyorduk; fakat sonraki dört-beş seans boyunca çalışanların çoğu değişti ve hiç memnun kalmadım. Göğsüm yanmış ve telafi olarak sadece kendi sattıkları güneş kremini verdiler. Tüm seanslarım boyunca beş farklı kişi işlemimi gerçekleştirdi. Sabit bir düzen yoktu ve çoğu çalışanın işini beğenmiyorum. Şu an her bölgeye on bir seans atış yapılmasına rağmen kıllarım çıkmaya devam ediyor. İşlemleri aceleye getirip, daha az atış yapmalarının sebebi, işlerini bitirip dedikodu yapmak ve çay içmek istemeleriydi. Kontrol ettirdiğimde, az atış yapılan seanslar iptal edildi ve ek beş seans verildi. Bu telafi amaçlıydı; ancak artık gitmiyorum. Nedeni ise çok fazla. Odalarda bulunan havluların, benden önce ve sonra kaç kişi tarafından kullanıldığını ve yıkanmadan kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum. Çalışanlar, seanstan çıktığımda havlu ve yatağı düzeltip, aynı havlu ve sedye örtüsünü kullanarak odayı terk ediyorlar. İletişim sıfır, yalandan gülümseyen yüzler ise en iyi yaptıkları şey. Seans saatini ve gününü bir ay öncesinden ayarlıyorsunuz; fakat seanstan bir gün önce S*** Hanım arayıp, belirlediğiniz saat dışında bir saat söylüyor. İtiraz ettiğinizde ise 'O saat boş efendim, o saatte gelebilir misiniz?' diyerek geçiştiriyorlar. Kim bilir hangi tanıdıklarına yer açmak için bu değişikliği yapıyorlar. Üstelik, randevu saatine zamanında gelseniz bile bekletiliyorsunuz. Yüksek sesle açılan televizyonlar sayesinde, çalışanların dedikodularını duymamaya çalışıyorsunuz. Tüm vücut lazer epilasyon işlemi sırasında mantıken büyük, temiz havlu ve kişiye özel tek kullanımlık terlikler olmalı; ancak kullanılmış terlikler ve birçok kişi tarafından kullanılan el havluları, yırtık ve üzerinde kıllar bulunan sedye örtüsü ile karşılaşıyorsunuz. Bu durum midemi bulandırıyor. Ayrıca, ikinci şubelerine evime yakın olduğu için pediküre gittim ve baş parmağım kanatıldı. Bu acıyı iki hafta çektim ve oradayken pazarlama tekniklerinden şüphelenmeliydim. Parama yazık oldu. Sözleşme yaparken o kadar ilgili ve kendilerinden emin konuşuyorlardı ki, kılların yüzde doksan oranında bitme ihtimali olduğunu ve belki son seanslara bile gelmeme gerekebileceğini söylediler; ancak bu yalan çıktı ve şaşırmadım. Umarım işinize verdiğiniz değerin karşılığını bulursunuz.

Esteceel Klinik İşletme Üslubu Ve Düzensizliği

08 Ocak 2024 17:39
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Clinikob Güzellik Memnun Kalmadım Müşteri Hizmeti Sıfır

24 Eylül 2024 15:19