Servis World (0850 340 04 14) Hizmet Alamıyoruz, Sorun Çözülmüyor

24 Mayıs 2024 12:00

8 Mayıs'ta buzdolabının gaz şarjından kaynaklı soğutma yapmadığı tespit edildi, parça değişimi kararı verildi. 8000 TL ödeme yapıldı bir hafta sonra dolap tekrar soğutmamaya başladı defalarca aranmasına rağmen günler sonra geldiler yine gaz kaçağı tespiti yapıldı denildi, Dolabın servise götürülmesi gerektiği söylendi 3-4 gün sonra gelip aldılar bu süreçte dolapta 4-5 bin TL'lik ürünlerimiz bozuldu, 18 Mayıs'ta almaya geldiler 21 Mayıs'ta teslim edileceği söylendi her gün aranmasına rağmen dolap getirilmiyor ve her aramamızda bir sonraki gün gelecek diyorlar gelmiyor. Her seferinde dolabın test edildiği söyleniyor. Tamir süreci uzarsa konsinye dolap verileceği söylenmişti maalesef bu da olmadı. Dolabımız tamir olmayacak ise paramızı istedik verilemeyeceğini söylediler. Bir türlü çözüm bulamıyoruz eve alışveriş yapamıyoruz. Tüketici Hakları'na başvuru yapacağız başka çare kalmadı. Çok mağdur edildik.

27 Mayıs 2024 13:00

Merhabalar, bu firma ile sorunumuz bitmek bitmiyor. Buzdolabı tamir olmadı ve para iadesi yapacağız dediler ama öncesinde " şikayet var" sitesinde ki şikayeti kaldırın diye üzerimizde aşırı baskı kuruyorlar. Şikayeti kaldıracağım diye yazı yollamazsak ödeme yapamayacaklarını söylediler. Ben de "Bu nasıl bir yaklaşım sorunum çözülmedi"diye sordum. Şikayetim çözülmeden siteden niye şikayetimi çekeyim. Günlerdir yapmadıkları hizmetin iadesini bekliyoruz bu sırada müşteri hizmetlerinden "ben Türkçe konuşuyorum anlamıyor musunuz? " diye müşterinin zekâsı ile alaycı tavırla karşılaştık. Bir türlü sorun çözülmüyor. D** hanım sabahtan beri arıyor şikayetimi kaldırmamı yoksa para iadesi yapmayacaklarını söylüyorlar. Buna artık tehdit denir. Ayrıca biz sizin sorununuz için mücadele ediyoruz demek dışında sorunda 1 adım bile ilerleyemediler. Müşteri hizmetleri sürekli konuşuyor karşısında ki müşterisini sürekli konuşarak manipüle ediyor. Ben sizi dinledim siz de beni dinler misin dediğimde sürekli konuşarak beni susturuyor bir de iletişimden eksiksiniz diye bana söyleniyor. İletişim sadece tek kişinin konuşması ile olmuyor. Müşteriyi konuşturmayıp ısrarla şikayetinizi kaldırın demek dışında uzun uzun konuşuyor, müşteriyi dinlemiyor sonra da niye sinirleniyorsunuz diye müşteriye fırça atıyorlar. Defalarca paramı iade edin öyle kaldırayım dememe rağmen ödeme yapılamıyor bu yaklaşımı buraya yazmazsam başkaları da mağdur olacak. 8000 TL"yi peşin peşin aldılar, sorun çözülmedi, aşağılanmaya maruz kaldık, 1 ay paramı kullandılar. Kim yapılmayan işlem için para ödesin? Tehditle şikayetimi kaldıracak değilim. Ne kadar yasal işlem varsa başvuru yapacağım. Tüketici Hakları ve CİMER'e şikayet etmek dışında seçenek kalmadı. Anladıkları dil ise müşteriyi dinlemeden beni dinleyin deyip onu dinlememe rağmen bittiyse ben konuşayım dediğim halde sürekli susturulmam. Duymak istedikleri şey şikayetimi kaldırıyorum demem fakat sorunum çözülmedi ki niye kaldırayım diyorum. Karşılığında iletişimsiz, Türkçe anlamayan müşteri ilan edildim. Bir de her seferinde konuşmadığımız şeyleri konuşmuşuz gibi yeni bir bahaneler ile geliyorlar. Sorun çözülmedi yasal olarak Tüketici Hakları, CİMER ve dava yolları hepsine başvuru yapacağız. Paramız, zamanımız, sinirimiz perişan olduk. Zararımız büyük maddi, manevi dava açacağım ayrıca tüm telefon konuşmaları kayıt altına alan bu firma içinde mahkemeden konuşmaları da talep edeceğim.

27 Mayıs 2024 15:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar konu Şikayetvar'a yansımadan ücret iadesinin 27.05.2024 tarihinde yapılacağı yapılan ses kayıtları altındaki görüşmelerde bildirilmiştir. Ortada herhangi bir tehdit unsuru yoktur. Uygun gördüğümüz şekilde taahhüt ettiğimiz tarihte ücret iadeniz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dilerim.

27 Mayıs 2024 16:56

Yüzlerce mücadele sayesinde paramızı yatırdınız ama bize cuma denilmişti, yaşadığımız stres cabası olması gereken oldu. Müşterilere hitap sekliniz konusunda öz eleştiri yapmalısınız.

27 Mayıs 2024 17:16

Taahhüt edilen gün pazartesi. Sanırım sizin bilginiz dahilinde değil sistemimize kayıtlı müşterimiz ile görüşüldü. Tabii ki öz eleştirimizi yapacağıız ama panelimizi incelediğimizde teşekkür dönüşlerini görmemeniz mümkün değil ama tabii ki herkesi memnun edemeyiiiiz. Hoşçakalın.

27 Mayıs 2024 17:52

Cuma günü benimle görüşüldü kayıtlarınıza iyi bakınız cuma paranın yatacağını iş arkadaşınız söyledi. Abartmak yani (mübalağa) dediğiniz şey. Olmayanı söylemektir baştan sona olan her şeyi yazdım eksik. Vardır, fazlası yoktur. Hâlâ müşteri eleştirisine açık değilsiniz maalesef. Ayrıca bu bir eleştiri değil olan mağduriyetin hakkını aramaktır ikisi arasında çok fark var.

27 Mayıs 2024 18:05

Sorununuz çözülmüştür hanımefenedi iyi günler dileriz

Çözüm Teknik (Düzce) Çözüm Teknik (Düzce) Sorun Yaşama

28 Nisan 2025 11:01
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Servis World (0850 340 04 14) Sorunum Halledilmedi, Mağdur Oldum

06 Eylül 2024 10:47