25 Nisan 2024 01:095.727

22 Nisan 2024 tarihinde Sephora'nın Aqua Florya şubesinden Versace Eros parfümünü satın aldım. Parfüm 10 dakika bile kalmıyor. Kesinlikle orijinal olduğunu düşünmüyorum. Özellikle kalıcı olsun diye dolum veya tester olmamasına dikkat ettim. 100 ml şişeye tam 5.450₺ para ödedim. 500₺'ye aldığım parfüm bile en az 2-3 saat kalırken bu parfüm 10 dakika dahi durmuyor, çevremdeki herkes kokuyu almadığını söylüyor. Defalarca denedim, emin olmak için parfümü farklı bölgelere ve kıyafetlere sıktım; ancak asla kalmıyor ve kesinlikle sahte bir parfüm gibi. Bu parfümü uzun zamandır kullanan bir arkadaşım sayesinde anladım, kendisi günde 2-3 fıs sıkmanın akşama kadar yeterli olduğunu söylüyor. Buram buram kokuyor, ancak ben ne yaparsam yapayım parfümün kokusu maksimum 2-3 dakika sonra uçup gidiyor. Sephora'nın bu yaşattığı deneyim gerçekten utanç verici. Ben de bir marka danışmanıyım ve güvenerek, tereddütsüz Sephora'ya gidip tam 5.450₺'yi düşünmeden ödedim; ama sonuç korkunç. Sephora'nın hızlı bir şekilde tarafıma ulaşıp sorunumu çözmesini umuyorum. Aksi takdirde şiddetli bir şekilde haklarımı savunacağım ve bu korkunç deneyimden kurtulmak için elimden geleni yapacağım. İlk olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

18 Mayıs 2024 13:11

Sephora 'dan 22 Nisan tarihinde Aqua Florya şubesinden parfüm aldım geriye dönük 2 şikayetim daha hala olduğu gibi duruyor. Versace Eros orijinal parfümünü aldım 5.450 ₺ para ödedim parfüm kesinlikle kalıcı değil ya tarihi geçmiş bir parfüm ya da çakma. Kendileriyle defalarca iletişim kurdum defalarca mağazalarına gittim asla ortada bir çözüm yok marka genel merkezinden beni arayıp dinleyip kapatıyor. Mağaza parfümü inceledik bir şey yapamayız diyor parfüm kalmıyor arkadaşlar bunu net bir şekilde söyleyebilirim ilk alışveriş deneyimimde bildiğiniz rezil oldum. Mağazadaki yetkili biz yardımcı olamıyoruz diyor genel merkez mağazadan haber bekliyoruz diyor 1 ay oldu param da gitti parfümüm de yok.

25 Nisan 2024 10:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Öncelikle güzel günler dileriz. Talepleriniz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Ancak bu süreç içerisinde sizi telefon ya da mail yolu ile bilgilendirmeye çalışıyoruz fakat tarafınıza ulaşamıyoruz. İlginize ve anlayışınıza ayrıca teşekkür ederiz. Güzel Günler Dileriz Sephora Türkiye

Farıs
4 Mayıs 2024 00:12

Bana kimse çözüm için ulaşmadı ürünü mağazaya bırakın incelensin diyorsunuz! İşimi gücümü yarıda bırakıp ayaklarımla mağazaya götürüp teslim ettim ürünü ve tarafıma inceleme diye tuhaf bir şey söylendi. Ürün benden aldın tam 21 iş günü içerisinde ürün incelenecekmiş kusur var mı yok mu bakılacakmış... Parfüm üzerimde 10 dakika kalmıyor bunun nesi incelenecek anlamıyorum ve bu incelemenin tarafsız yapıldığından nasıl emin olabilirim? 5.500 TL para ödedim oradan oraya koşturuyorum ve çok çok uzun bir süre bir kimyagerin vereceği hükmü bekliyorum... Deneyim oldukça kötü ve hala bana gelen bir haber yok bir sürü özel günüm parfüme ihtiyaç duyduğum anım ziyan oldu açıkçası hevesim kalmadı ve bir daha aynı duruma kendimi düşürmem!

Mehtap
Benzer Şikayeti Var
29 Aralık 2024 02:49

Merhaba tüketici heyetine başvurup sonuç aldınız mı

Tolga
Benzer Şikayeti Var
3 Mayıs 2024 23:22

Sephora Armada şubesinden aynı parfümü aldım, dediğiniz gibi 10 dakika bile kalmıyor. Şikayet ettim defalarca kez hiçbir sonuç alamadım. Sephora ürününün arkasında durmadı

29 Aralık 2024 23:372.396

Ocak 2024'te Sephora online sitesinden aldığım Terre Hermes parfüm sahtedir. Kokusu ve kalıcılığı 5 dakika bile kalmadığ...

1 Yorum

Aldığım Parfüm Sahte Mi? Sephora’dan Cevap Alamıyorum!

14 Ağustos 2025 17:434.173

08.08.2025 tarihinde Sephora’nın resmi internet sitesinden Burberry For Men parfümü 3.561 TL ödeyerek satın aldım. Ürünü...

Tümünü Gör
Sephora Eksik Ürün Geldi

Sephora EksikÜrün Geldi

Ömür
Sephora Parfüm Şişesi Kapağı Açılmıyor!

Sephora ParfümŞişesi Kapağı Açılmıyor!

Zeynep
Sephora Parfüm İade Ettiğim Halde Tekrardan Bana Geri Gönderildi