Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Ürün Isınma ve Çalışmama Sorunlarıyla Baş Başa

05 Ekim 2024 02:43
Ertuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Sennhseiser ve Bircom’a çok teşekkür ederim ürünün arkasında duran ve hızlı aksiyon alan profesyonel bir ekip, müşteri hizmetlerine de çok teşekkür ederim sorunumu hızlıca çözüp beni mağdur etmediler”

Ürün kronik olarak güç tuşunun çalışmaması sorununa sahipti. Bu, çoğunlukla oluyordu; ancak bugün şarjda hiç şarj olmadı ve çok ısındı. Dokunmatik ekran çalışıyordu, kablo ile bağlandığımda ses veriyordu ama uğultu sesi ve Bluetooth bağlantı sorunu vardı. Bir şekilde ürünü kapattım. Kendi kendine ısındığı için şimdi ise asla açılmıyor ve hiçbir tepki vermiyor. Ürünü Almanya'dan aldım. Bu kadar sorunlu olduğunu bilseydim almazdım. Şimdi garanti kapsamında mı, onu bile bilmiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

07 Ekim 2024 13:56 (Şikayetten 2 gün sonra)
07 Ekim 2024 14:03
16 Ekim 2024 15:51

06 Eylül 2024 21:35

28 Kasım 2023 21:48
Mustafa sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 11:04
"Ürünü üst model ile değiştirdiler hiç zorlanmadım Bircom müşteri hizmetlerindeki benimle ilgilenen görevli bayana teşekkür ederim"

10 Ocak 2025 20:32
TrustBuy Güven Skoru