Nihal sonuçtan çok memnun

Sem Akademi'den Aldığım Eğitime Erişim Yapamıyorum.

16 Nisan 2024 00:34

S. E. M. Akademi'den satın almış olduğum astroloji temel seviye eğitime erişim sağlayamıyorum. Üstelik satın alırken satış elemanına defalarca bu eğitimin bir süresi olup olmadığını sordum ve her defasında 'Süre yok, siz bu eğitimi ne zaman isterseniz o kadar sürede tamamlar ve sınava girebilirsiniz.' diye cevap verdiler.

Geçen ay son taksitini ödediğim ve üzerinden daha bir yıl bile geçmemiş olan eğitimi 'süresi geçmiş' diyerek izleyemiyorum. Satarken 'süre yok' diye yanıltıcı beyanda bulunuyorlar.

Nihal
Nihal
19 Nisan 2024 01:59

Sorunum çözüldü fakat yine söylüyorum satış yaparken satış elemanı sormama rağmen eğitimlerin belli bir sure olduğunu sure dolunca ki bu 6 ay imiş egitimi izleme hakkinin sistem tarafından kaldırıldığının Bilgisini ısrarla vermiyorlar satarken sure yok diyorlar 6 ay dolmadan egitim suresi geçmiş diye eğitime erişemiyorsunuz erişmek isterseniz satışı yapan kişiye roca edeceksiniz o size iyilik olarak videoları yani egitimi izleme hakkını verecek yani paranızla satış görevlilerine rica minnet etmek zorunda bırakılıyorsunuz. Sanki bedava veriyorlarmış gibi bir de lütufta bulunmuşçasına iyilik yapıyorum diyorlar sanki bedava bir şey istiyormuşsunuz gibi. Kısaca suresiz diye yalan ve eksik beyanla satış yapılıyor. Egitimi izleme hakkı ne kadar ise bunu açıkça satarken insanlara söyleyin ki insanlar sizden ona göre alsınlar bu eğitimleri. Ki bu kurumu asla tavsiye etmiyorum

16 Eylül 2024 13:43 (Şikayetten 5 ay sonra)

Eğitimlerimizi tüm kursiyelermize 6 aylık süre ile tanımlıyoruz, lakin 6 aylık süreci dolan tüm kursiyerlerimize ücretsiz bir şekilde ders süresi uzatma işlemi gerçekleştirebiliyoruz.

Kevser
Kevser

Merhaba bende egitim suresi uzatmak istediğimi söylüyorum birkaç aydır ulaşamıyorum

Özgül sonuçtan hiç memnun değil

En Akademi Geri Ödememi Yapmıyorlar!

Özgül
19 Ocak 2025 19:46
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Hafıza Teknikleri Eğitimine Erişim Süresi Kısıtlamasıyla Mağdur Oldum

Ümmühan
08 Eylül 2025 13:20
Gülümser sonuçtan hiç memnun değil

Emr Akademi'den Sertifika Ve Hizmet Alamama, İletişimsizlik

Gülümser