Selim Vakfı Geri Ödemesiz Burs Başvurusu Kimlik Bilgilerim Alındı!

26 Haziran 2023 10:56

Instagram'da 25 Haziran 2023 tarihinde saat 10 civarı Selim vakfı geri ödemesiz burs başvurusu adı altında e-devlet'ten öğrenci belgemi ve kişisel bilgilerimi aldılar bu tarihten ve saatten itibaren adıma ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir işlem geçersiz sayılmasını istiyorum. Tekrar dile getiriyorum ıslak imzam olmadan herhangi bir işlem olması durumunda işlemim geçersiz sayılmasını talep ediyorum. Bilgilerimin onların elindeyken herhangi bir işlem durumunda iptal edilmesini rica ediyorum lütfen yardım edin burs adı altında bilgilerimizi olup mağdur olmak istemiyorum bu öğrenci halimizle rica ediyorum lütfen yardım edin.

25 Haziran 2023 22:35

Instagram'da 25 Haziran 2023tarinde saat 10 civarı selim vakfi geri ödemesiz burs adı altında kişisel bilgilerim arti e devlet öğrenci belgemdeki bilgilerim ellerinde herhangi bir işlem durumunda ıslak imzam olmaması durumunda hiçbir işlemin devam etmemesini rica ediyorum tekrardan söylüyorum islak imzam olmaması durumunda herhangi bir işlemin geçersiz sayılması i istiyorum bilgilerimin Şu anda ben hariç başka kişilerinde ellerinde adıma açılacak hiçbir işlemi onaylamıyorum. Burs verme adı altında bilgilerim ellerinde bu saatten sonra yapılacak hiçbir işlem benim onayımdan geçmemiştir ve ben yapmamisimdir. Lütfen yardim edin derhal konuya el atılmasını rica ediyorum

06 Temmuz 2023 11:11

09 Temmuz 2023 16:21
M. Rana sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 22:24

04 Temmuz 2023 17:01