Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Sekermen İnşaat Bizi Çok Mağdur Etti

28 Temmuz 2024 16:47

Sekermen inşaat Atlantis sitesinden 15 Mayıs teslimat teminatlı bir yazlık aldık bugün temmuz ayı bitti içindeyiz ve hala asansör yok evde ve apartmanda bir suru eksik var evde neye elini atsan elinde kalıyor. İsçilik çok kötü tam 1 aydır uğraşıyorum. Her şey sorun ve bir de çözülmeyen bir asansör sorunu var. Ne müteahhit ve şantiye şefi hiç biri yok ortada. Babam kalp krizi geçirdi merdivenden inmek zorunda kaldı. Şu anda yeni yazlık inşaatı başlattılar.

06 Temmuz 2025 22:55

Güncelliyorum 2025 Temmuz oldu hala sorunlar aynı asansör çalışmıyor

Yorumlar (6)

Onur

Şekermen İnşaat' ın sahibi Ramazan Bey bizzat ilgilendi. Durumun kendileri dışında başka bir nedenden kaynaklandığı anlaşıldı. Yeterli ilgi gösterilerek sorun çözüldü. Teşekkür ederim.

Celil
Celil

Şekermen İnşaat geçen yıl Atlantis tatil sitesinden bizde daire aldık biz kendilerinden değil başka satan bir daire sakininden aldık asansör firması tarafından sorunlar oldu fakat Şekermen İnşaat bu sorunları halletti ilgili ve alakalı bir firma biz memnun kaldık teşekkür ederiz

Erol
Erol

Şekermen inşaat Atlantis tatil sitesinden bizde daire aldık geçen yıl asansor firmasi tarafından gecikmeler oldu fakat yapıldı ve gayet memnunuz şekermen inşaata teşekkür ederiz...

Aysun

Hala pislik içinde merdivenler dış kapılar takılmamış iskan alınmadı neye teşekkür ediyorsunuz acaba

Osman
Osman

Merhabalar Biz Atlantis sitesi asansör firmasıyız Asansörden kaynaklı mağduriyetiniz konusunda çok haklısınız sizlerden özür diliyoruz. Asansörden kaynaklı aksama Şekermen inşaattan kaynaklı değil firmamızdan kaynaklıdır. Ancak şu an ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamamlıyorlar. Bizden akşama nedeni ise piyasadaki olumsuz ekonomi koşulları ve personel sıkıntısıdır. Tekrardan mağduriyet için özür dileriz en kısa sürede tamamlanacaktır

7ağıstos oldu eksikler hala tamamlanmadı. Tamamen haklısınız

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 07:08

Türkerler Holding Mahall Bomonti İzmir Çözüm Bulunamayan Sorunlar