Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Segem Sigortacılık Eğitim Merkezi

21 Nisan 2024 22:48

SEGEM Akademisine giriş yapamıyorum. 'Şifre veya e-posta hatalıdır.' diyor, bunun nedeni nedir? SEGEM müşteri hizmetlerini arıyorum, ancak bağlantı kesiliyor. Ücreti yatırdım, başvurumu da yaptım, ancak birkaç gündür çalışamıyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim, teşekkürler.

16 Haziran 2024 13:50

Segem giriş yapamıyoruz bağlantınız gizli değildir diyor 5-6 telefondan denedik olmuyor arkadaşlarım da giriş yapamıyoruz siteden kaynaklı bir hata 29 Haziran'da ki sınav için giriş belgesi alamayacak mıyız bir an önce düzeltilmesini talep ediyoruz teşekkürler.

16 Haziran 2024 02:43

Segem uygulamasına giriş yapılmıyor bağlantınız gizli değildir diyor sistemde bir hata olmuş ve bunu 6-7 telefondan kendim denedim arkadaşlarım da giriş yapamıyor 29 Haziran'da ki sınav için giriş belgesi alamayacak mıyız o kadar çalıştık para yatırdık bir an önce düzeltilmesini talep ediyoruz teşekkürler.

16 Haziran 2024 02:37

Segem sitesine giriş yapılmıyor bağlantınız gizli değildir diyor 4-5 farklı telefondan farklı arkadaşlarım girmeye çalıştık girilmiyor 29 Haziran'da ki sınav için bir an önce düzeltilmesini talep ediyoruz sitenin sorunu cihazlarla ilgili bir sorun değil teşekkürler.

16 Haziran 2024 02:32

Segem sitesine giriş yapılmıyor bağlantınız gizli değildir diyor 5-6 cihazdan denedim farklı farklı telefonlardan giriş hiç birinde yapılmıyor sitenin sorunu 29 Hazirandaki sınav için bir an önce düzeltilmesini talep ediyorum sınava giriş belgelerini almayacağız tek bende değil arkadaşlarımda da aynı sorun var teşekkürler.

16 Haziran 2024 13:41

Segem giriş yapılmıyor bağlantınız gizli değildir yazıyor siteyle ilgili bir sorun 5-6 telefondan denedim arkadaşlarım da denedi olmuyor 39 Haziran'da ki sınav için giriş belgesi alamayacak mıyız bir an ince düzeltilmesini talep ediyoruz segem akedemide bir sıkıntı yok teşekkürler

Segem Akademim Giriş Yapamıyorum

Havva