Seda sonuçtan hiç memnun değil

SEG Marka Televizyon Servisi

SEG Marka Televizyon Servisi
Seda
02 Ağustos 2024 23:56

1 hafta önce Migros'un kendi mağazası teknoloji bölümünden SEG marka TV aldım, satış yapan kisi kurulum için servis numarası verdi, servis için ödeme vs. Bir şey söylenmedi. Servis kaydı oluşturdum, tarafıma kurulum için aradıklarında kurulumun ücretli olacağı söylendi, daha önce de aynı marka aynı inc TV aldığımda ücret ödemediğimi belirttim. Telde ki kisi belirli inc altı ödeme alınıyor dedi ve ben makul bir ücret olmadığı için kabul etmedim. Özellikle urunu kendim acarsam garanti dışı olur mu dedim hayır dedi. Bunun üzerine TV yi açtım kendim kurdum. Arkadaşım aynı urunu aynı Migros'tan alıp servisi aradığında ücret talep edilmediğini ve ücret ödemediğini söyledi. Yani neye göre ödeme alınıyor ve neye göre ödeme alınıp alınmayacağı belirleniyor anlamış değilim. Ben TV yi açtığımda kirik vs bir şey olsa o zaman garanti dışı diye de urunu kabul etmeyeceklerdi. Ve mağdur olan yine müşteri olacak. Demek ki kafalarına göre fiyat belirleyip ücret alabilecekleri kişiden ücret alıyorlar. Pes doğrusu

Televizyon Servisinde Mağduriyet

01 Haziran 2024 09:40

Müşteri Hizmetleri Ve Kurulum Sorunu: SEG TV Deneyimi

Tarık
21 Kasım 2024 16:03
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
04 Ocak 2024 16:47