SEDAŞ Trafo Her Yağmurda Bomba Gibi Patlıyor Acil Çözüm!

29 Kasım 2023 02:32

Biz Darıca bağlarbaşında oturuyoruz. Merkezde. Her yağmurda bir trafo patlar mı ya. Ben anlayamıyorum önümüz yine kış geçen sene gibi bu senede elektriksiz yaşayacağız. Trafo bizim sokağın başında patlama sesini bomba sesi sanıyorum. Küçük çocuğum bile korkuyor. Yeter artık bu kadar işgüzarlık olmaz! Her gece ben elektriksiz yaşamak zorunda mıyım!? Ev buz gibi oluyor şu anda da yne yağmur yağıyor elektrik yok. Yine trafo bir gürültüyle patladı. Yaptılar saniyesinde yine patladı. Bu kadar problem varken nasıl kalıcı bir çözüm bulunmaz burası dağ başımı anlamıyorum! Bir çok yerde yer altına alınıyor kablolar çözüm buysa yapılsın çözüm için artık ana haberlere çıkıp şikayet edeceğim. Ben bu kışı da elektriksiz doğalgazsız geçirmek istemiyorum!

30 Kasım 2023 02:14

Darıca/ Bağlarbaşı Yine elektrikler yok dün gece şikayet vara yazmıştım bu gece yine elektrikler yok! Bu çözümlenene kadar her kesintide yazacağım. Elektrik yok bir çocuğum var ev buz gibi ve beyaz eşyalarda bozulacak artık! Her yere şikayet edeceğim. Bu ne sorumsuz bir firma bir şirket bu kadar mı işgüzar olur! CİMER'de dahil her yere şikayet edeceğim! İnsanları kış günü süründürüyorsunuz yeter!

30 Kasım 2023 02:07

Benim bütün beyaz eşyalarımı bozacaksınız. Her gün trafo patlıyor, elektrik kesiliyor. Kış günü doğalgazsız elektriksiz kalıyoruz. Evde çocuk var buz gibi oluyor ev. Dün şikayet yazdım yine bu gece elektrik yok. Her kesintide, bu işe çözüm bulunana kadar yazacağım çünkü yetti! Bir şirkette kimse mi işini yapmaz aklım almıyor! Her yere şikayet edeceğim bıktık artık bu kadar sorumsuzluktan!

30 Kasım 2023 02:00

Müşteri hizmetlerinden aradılar talebimi yetkililere iletmişler. Şikayet vara dün yazmıştım, bugün saat gece 2 yine elektrikler gitti. Çıldıracağım artık! Bu ne sorumsuzluktur illallah ettik ya! Fotoğraf yükleyemiyorum çünkü her yer zifir karanlık. CİMER'e yazacağım bu şikayetlerimizi.

29 Kasım 2023 03:38 (Şikayetten 1 saat sonra)
Tuba
Tuba
29 Kasım 2023 12:49

Dalga mı geçiyorsunuz telefonları bile artık açan yok? Kalıcı çözüm istiyoruz ne sokak lambaları yanıyor 3 gün oldu müdahale yok ne de trafo için çözüm bulundu sokak lambalarınında acilen yapılması gerekiyor köpek dolu sokaklar insanlar korkuyor kapkaranlık sokaklar

29 Kasım 2023 16:57

Huseyin