İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

SEDAŞ Hakkında Ticari Ünvan Değişikliği Talebi

İbrahim
03 Haziran 2023 16:32

Hepimizin bildiği gibi SEDAŞ kamuoyunda, elektrik dağıtım ve altyapı işleri yapan bir firma olarak biliniyor. Ancak hizmet verdiğini iddia ettiği tüketicilerin memnuniyet oranlarına bakıldığında acilen bu ticari unvanını değiştirmesi gerekliliği ortaya çıkmaktadır. Abonelik süreci ücretlendirmeleri, gecikmiş fatura tahsili, icra vb. Tüketim tahsilatları konusunda çok tecrübeli ve kusursuz olan SEDAŞ, aynı kalitenin %1 ini bile asli işi olan elektrik dağıtımında sağlayamıyor. Bu nedenle unvanının SEDAŞ yerine Sakarya elektrik tahsilatları a. Ş olarak değişmesi önerisini iletmek isterim. Bu talebi yapan bir tüketici olarak henüz 16. Ayını doldurmuş olduğum ev ve ofisime ait 50 nin üzerinde kayıtlı ve 100' ün üzerinde kayıtsız elektrik kesintisi yaşandığını bu önerime destek sağlaması açısından ibraz etmek isterim.

Bu talebimi CİMER ve EPDK kanalı ile de ilgili makamlara ileteceğimi, her ne kadar dikkate almayacaklarını bilsem de en azından bu şikayeti okuyan memurların SEDAŞ'ın ne kadar iş bilmez ve kalitesiz bir firma olduğunu bilmelerini sağlamanın hazzının bir nebzede olsun elektrik kesintilerinden yaşadığım strese merhem olacağını düşünüyorum. Ayrıca SEDAŞ müşteri hizmetlerinin de bu mesajı okuyup zahmet edip beni aramamalarını rica ediyorum, çünkü onlar da biliyor ki bu konu hakkında en az benim kadar çaresizler. Gün gelir de bir gün bu ülkede gerçek bir liyakat söz konusu olur o zaman tekrar görüşebiliriz belki.

24 Haziran 2023 10:27

SEDAŞ ile ilgili yanılmıyorsam son bir buçuk yılda, kayıt altına alınmış 50 nin üzerinde kesinti ve şikayet talebi, doğrudan Şikayet var platformu üzerinde ise 5 adet detaylı ve Şikayet kaydım bulunmakta. İstanbul'dan Kocaeli Kartepe ilçesine taşındığım ilk günden itibaren yanılmıyorsam yaşadığım tek sorunlu kurum da kendileri. Yani gerek belediye hizmetleri olsun gerek su, doğalgaz ve internet hizmetlerinde tek bir gün dahi herhangi bir kesinti yaşamadım. Lakin SEDAŞ, 40 yıllık hayatımda bana, aileme ve şirketime hiçbir kurumun yaşatmadığı kadar beceriksizlik, kalitesizlik ve liyakatsizlik yaşatarak gönlümde ve zihnimde ayrı bir konum edinmeyi başardı. Dile kolay 1.5 yıl olmuş, onlarca şikayet arıza kaydı açılmış ve bu firma tek bir çözüm dahi sağlamamış! Sahiden merak ediyorum bu nasıl bir aymazlık ve basiretsizliktir? Bu yaşananların tek bir mantıklı gerekçesi ve izahatı olabilir mi? Tüketim bedeli olarak bizden her ay tahsil ettikleri paraları acaba hangi kutsal inancın arkasına sığınarak helal olarak yiyebiliyorlar merak ediyorum? Neyse kısa keseyim, artık bundan sonra mahalle olarak yaşadığımız elektrik kesintilerini gerek bu platform gerekse de CİMER ve EPDK vasıtası ile birer günlük formatında paylaşmayı düşünüyorum. Madem SEDAŞ asla makul bir elektrik dağıtım hizmeti sağlamayacak o zaman bende en az onlar kadar aymaz davranarak bu davranışlarını afişe edeceğim. Çok umurlarında olur mu? Bence de Hayır! Lakin şunu bilsinler ki bu zihniyetle kazançları helal ve haklı bir kazanç değil!

04 Haziran 2023 12:35 (Şikayetten 20 saat sonra)

Ahmet
Ahmet

Yukarıda şikayetlerini dile getiren dostlara sonuna kadar katılıyorum.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
21 Ağustos 2024 19:22
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Abonelik Süreci Ve Haksız Kaçak Kullanım Suçlaması

Havva
05 Mart 2025 17:27
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Elektrik İçin Haksız Borç Ve İcra Mağduriyeti

Necati