Seçen Yapı & İnşaat Yapım Aşamasındaki Evin Peşinat Mağduriyeti

27 Aralık 2023 09:32

Ben Seçen Yapı'dan ev aldım. Sözleşme yaptık ve peşinat verdim. Ancak, ev için belediyeden ruhsat çıkmadı. Bunun üzerine başka bir sokakta bana ev verdiler. Biz ödemeleri yapmaya devam ettik. Evin %40'ı tamamlanmışken, borcunu bitirdik ancak ev hala bitmemişti. Daha sonra firma yetkilisi, 'Seni çok mağdur ettim, bu evi bana ver. Ben sana bitmiş ama içinde birkaç eksik olan evi vereyim. İçini sen yaptır otur,' dedi. Biz de inanarak, %40 tamamlanmış evi geri verdik. Bize 3 gün içinde bitmiş ve sadece içi yapılacak olan evi vereceklerdi. Ne yazık ki ne evi verdiler ne de bir açıklama yaptılar. Durumu sonradan öğrendim ve maalesef dolandırılmışım. Bu konuda yola çıkmış ve birçok insanı mağdur etmişler. Mahkemeye başvurdum; tüm makbuzlar ve belgeler olmasına rağmen, ilk sözleşme farklı adres gösteriyor, bazı makbuzlarda aldığımız evin adresi farklı, sonrasında belediyenin ruhsat vermediği yerin adresi var. Şu an mağdur durumdayım; evsiz, barkısız ve parasız kaldım.

Sibel
Sibel

Aynı durumu da anneme yaptı bu şahıs şimdi Müge anlıya başvuru yaptık sizde birlik olun bizimle birlikte çıkalım

Raziye sonuçtan hiç memnun değil

Muslular Prefabrik Güvenilmez Firma Ve Yarım Kalan İnşaat Kabusu

31 Ocak 2025 13:43