Onur sonuçtan hiç memnun değil

Seat Ankara Oto Servis Deneyimi Ve İkame Araç Sorunları

Onur
23 Ağustos 2024 21:47

14.03.2024 tarihinde Seat Toledo 1.6 TDI style DSG aracımı Ankara Doğuş Oto bayisine ağır bakımlarının yapılması amacıyla bıraktım. Aracımı bıraktıktan yaklaşık 1 saat sonra aracıma servis alanı içerisinde çarpıldığı söylenerek servise çağrıldım. Aracım yapılana kadar ikame araç olarak tarafıma Seat tarraco teslim edildi. Aracımın işlemlerinin bitmesi sebebiyle 02.04.2024 tarihinde ikame olarak verilen Seat tarraco aracını teslim ederek kendi Seat toledo aracımı teslim aldım. Fakat servisteki ilgili personeller aracı Emniyet Genel Müdürlüğünün (kabis) sistemi üzerinden “Kiralayan” sıfatını tarafımdan kaldırmamışlar.
Aracı teslim ettiğim halde hala kiralayan olarak ben göründüğüm için 23 Temmuz tarihinde haziran ayının sonu tarihli bir ceza tarafıma geldi. Aracın Emniyet Genel Müdürlüğü sistemi üzerinden hala benim üzerime göründüğünü o an anladım.
Doğuş Oto Ankara bayisine telefonla ulaşmaya çalıştım fakat ilgili personele ulaşamadığım için şahsen gitmek zorunda kaldım. Gittiğimde karşılaştığım tavır gerçekten kötüydü. İlgili personel bana karşı tarafla iletişime geçip parayı isteyeceğini ve bana da aracı kullanan şahsın numarasını vererek iletişime geçip para istememi söyledi.
Üzerinden 1 ay zaman geçmesine rağmen hala cezanın ödenip ödenmediği, ne durumda olduğu hakkında bilgi alamadım. Aradığım zaman müşteri danışmanı bilmediğini söylüyor. Konunun sorumlusu olan şahıs bu durumu telafi etmek için hiçbir çaba

göstermemiş, takip etmeye bile gerek duymamıştır.

Eğer ikame araç alırsanız kesinlikle dikkat etmelisiniz.

Fiat İkame Araç Ve Depozito Problemleri

Betül
26 Ağustos 2024 14:26
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Seat İkame Araca Kesilen Ceza

Ozan
14 Mart 2024 00:33
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
08 Mayıs 12:36
Yanlış Yapılan Bakım Ve Tutarsız Fiyatlandırma Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 21:06

Ankara Audi Servis Deneyimi