Scribd İzinsiz Para Çekti

Scribd İzinsiz Para Çekti
Ceren
15 Ocak 2024 17:26

Scribd izinsiz ve yasadışı para çekiyor. Scribd'ün ücretsiz deneme hizmetini kullanıp anında iptal etmiştim; ancak şu an iznim ve bilgim dışında hesabımdan 380 TL'nin çekildiğini görüyorum. Acilen paramın geri yatırılmasını talep ediyorum. Bu şekilde habersiz para çekilmesi kabul edilemez.

Faruk
Faruk

Merhabalar, Bende aynı dertten muzdarip oldum. 15 Ocak günü scribd benimde kartımdan 11.99$ lik bir tutar çekti. Önce bankayı arayıp işlemi iptal etmelerini söyledim. Tabi ki de banka bu durumda yardımcı olamayacağını söyledi. Ben de bu durum akabinde scribd support kısmında refund request var oradan önce scribd in botunda bir şikayet kaydı oluşturdum ve daha sonrasında mail adresimden scribd e durumu açıklayan bir mail attım. Cevap verme süreleri pasifik zamanından ötürü birazcık gecikiyor yaklaşık Türkiye saatiyle 19.00'dan sonrasını buluyor diyebilirim. Mail adresinde işlem yaptığın kartın numarasının sadece son 4 hanesini ve işlem yapılan kartın üzerinde ki ismin full halini yazıyorsun devamında bir de ekran görüntüsü olarak scribd in çekmiş olduğu tutarı gönderirsen kendileri birkaç gün içerisinde işlemi iptal edip tutarı geri iade ediyorlar. Önemli olan kısmı ise şu para çekilmesinin üzerinden 30 gün geçmemesi gerekiyor. Kısacası para geri yatıyor.

Asude
Asude

Merhaba, 18 gündür iade için uğraşıyorum fakat tek söyledikleri şey paranız işleme alınmış bize ulaşmamış yani iade yapamayız. Fakat bankayla görüştüğümde para hesabınızdan çıkmış ve herhangi bir iade işlemi bankaya yansımamış diyorlar. Müşteri hizmetleri 18 gündür oyalıyor beni. Siz nasıl iade aldınız?

Ertuğrul
07 Ocak 2024 13:14