Scapesmania Kripto Ön Satış Mağduru!

02 Aralık 2023 20:32

Scapesmania diye ön satıştaki coin para yatırıyorsun hesabına coinler geçmiyor. İletişime yazıyorum hiç ilgilenen bile yok ön satış adı altında milleti yanıltıyorlar.

Yorumlar (10)

Alper
Alper

Arkadaşım yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama cn satıştan sonra cüzdana coin geçmiyor ön satış bittikten sonra tge olacak ondan sonra bu da 15 işe 1 ay arası ondan sonra cüzdana aktarım yapabiliyorsun daha önce ön satışa katıldığım üçün biliyorum yardımcı olabilmişimdir umarım

Fatih
Fatih
Benzer Şikayeti Var

Merhaba çözüldü mü olayınız bende aynı sorunla karşılaştım

Dilek

Şu an ön satış devam ettiği için sen değil kimse cüzdanına token transferi yapamaz ancak MateMask'tan bağlandığınızda satın almış olduğunuz sitede varlıklarınızı görebilirsiniz.

Dilek

Arkadaşlar scapesmania cüzdanlarında görmeyenler için bilgilendirme. Metamask cüzdanınızla bağlandığınızda scapesmania.io adresinden satın almış olduğunuz tokenlar mania sitesinde gözükmektedir. Ancak ön satış bittikten sonra kendi kişisel cüzdanlarınıza taşıyabiliyorsunuz veya stake edebiliyorsunuz.

Seymen
Seymen

Arkadaşlar coin daha çıkmadı çıktıktan sonra cüzdanlara claim edebileceksiniz

Hagez
Hagez

Kardeş bende metamask bağlayarak aldım ancak cüzdanda hiç gözükmüyor, normal mi bu? Biliyorsan beni de bilgilendirirsen sevinirim.

Hüseyin

Merhaba hüseyin bende hüseyin spacesmania nasıl satın alınır. Yardımcı olur musun

Ali
Ali

Merhaba. Kripto ön satışta. Ön satış aşamasından sonra cüzdanınıza geçirebilirsiniz. Ayrıca siteden cündanınızı bağlayarak kaç adet jetona sahipsiniz görebilirsiniz. Şu an için ön aşama devam ediyor.

Okan
Okan

Ön satış bitmeden Trust wallette görünür mü?

Hüseyin

Ali bey merhaba, spacemania almak istiyorum nasıl alınır

Scapesmania Ön Satışta Coin Karmaşası Ve Güvensizlik

05 Şubat 2024 16:37