Tuğçe sonucu yetersiz buldu

Sarprive Yanılttı

19 Temmuz 2023 16:26

Sipariş no : 168051, fatura tutarı : 2.985,00 TL tutarında Sarprive isimli tesettür mağazasından ürünler aldım. Ürünlerin kalitesi ve rengi resimler ile uzaktan yakından alakası yoktu, kalitelerini ve üzerimde duruşlarını beğenmedim. Tesettüre yeni adım attığım için ne nerede nasıl iyi çok bilmediğimden her yeri T*** gibi ürün iade garantili zannettiğimden almış bulundum.

Bugüne kadar aldığım hiçbir ürünü iade ederken iade ettiğim ürünlerin içine para koymadım. İade karşılığında "60 TL" yi poşetin içine koyun yazıyordu. Fatura kağıdında ki bu durum yasal değil! Kargo çalışanları da durumun yasal olmadığını belirtti. 60 TL koymam gerektiği yazan kağıtta aynı zamanda hiçbir bedel ödemeyeceğim de yazıyor görsellere onun da fotoğrafını ekleyeceğim! Böyle bir fiyasko ben ömrümde görmedim. Ürünleri sevmedim bir de 60 liramdan oldum. Ama ürünlerimin parasını yasal süre içerisinde kartıma iade etmelerini talep ediyorum Sarprive denen mağazadan.

Ödediğim ücretin tamamını (2.985.00 TL) ve kargoya ödediğim ücreti tarafıma 7 iş günü içerisinde iade edilmesini talep ediyorum. Bu süre zarfında şayet gönderilmezse e-devlet üzerinden Tüketici Hakları'na başvurarak idari makamlara ve adli makamlara başvurarak hakkımı arayacağım!

profile profile

Kübra
Kübra

Kargoyu alıcı ödemeli mi gönderdiniz acaba yoksa ekstradan parayı poşete koyup kargoyu gönderirken ücretini siz mi verdiniz?

Tuğçe

Dikkatle okursanız anlarsınız görseli de var ekte.

Tuğçe

Yazdığım gibi parayı elbiselerin olduğu poşete koydum.

15 Mart 02:55
Songül sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 14:47
İade Sürecindeki Gecikme Ve Fatura Sorunu Mağduriyeti