16 Aralık 2024 10:51

Sarıönder markasından sucuk aldım,100 yıllık markayız katkısız üretim yapıyoruz yazmışlar, buna inandım. 1 kg denemek için aldım, neredeyse sadece sarımsaktan oluşan bir kıyma, ve içinden kemik kıkırdak parçaları yoğun olarak ağıza geliyor, ama sarımsak yoğunluğu inanılacak gibi değil yemin ederim sanki bir lokmada 2 baş var gibi, ve asla karışmamış, başka hiçbir baharat tadının zerresi yok, tuzu da yok gibi bir şey.

Başta inanamadım, nasıl olur? İnternete Sivas sucuk yazınca çıkan 2 firmadan bir tanesi, şu ana kadar onlarca markayı ziyan olmasın diye zorla tükettik kötü çıkınca ama bunu ailemde kimse ağzına koyamadı ve çöpe attık, hala inanamıyorum 100 yıllık firma ödülü almış bir firma nasıl bunu sucuk diye satar, resmen etli kemikli sarımsak bu.

Güya butik üretim yaparlarmış katkısızmış, %100 katkısız olsan ne yazar? Bu ürünü sucuk değil saf ezilmemiş sarımsak diye satsalar anlarım ama bir firmanın hiç mi bakanı çekeni olmaz nasıl izin verirler böyle bir üretime.

16 Aralık 2024 11:10 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Mert
Mert

2 tane aldım kıkırdak çıkmadı kemik çıkmadı, tadı da çok güzel. İnşallah formülü değiştirmezler. Tuzu az, Sarımsaklı ve katkısız sucuk arıyordum bu sucuk çok iyi tadı da güzel ayrıca sarımsağı çok fazlada değil, tuzuda az değil esas Türkiye'de her şey tuzlu olduğundan öyle gelebilir bana göre normaldi tuzu.

Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Suleyman
09 Ekim 2024 11:22
Market Sucuklarında Kalite Sorunları
Onur sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 14:51
Murat sonuçtan çok memnun

29 Ekim 2023 17:45
"Öncelikle kurumsal bir firma gibi davranıp,24 saat geçmeden geri dönülmesi, açıklayıcı telafi edici ve müşteriyi mağdur etmeden çözüm sundukları için müşteri ilişkileri yönetimine ve firmaya teşekkür ederim. Benim için önemli olan ürettiği ürünlerin arkasında durulması bu da doğru firma ile çalıştığımın en büyük güvencesidir. Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim."