Emre sonuçtan hiç memnun değil

Sanovel İlaç Macrol 500 Mg Enfeksiyon İçin Antibiyotik İlacı Mahvetti Beni

Sanovel İlaç Macrol 500 Mg Enfeksiyon İçin Antibiyotik İlacı Mahvetti Beni
29 Temmuz 2024 00:10

Macrol 500 mg enfeksiyon için aile hekiminin yazdığı antibiyotik ilacı, 4 gündür kullanıyorum. Hiçbir faydasını görmedim. Üstelik yan etki bıraktı vücudumda. Bağırsak ve sindirim sistemini mahvetti. Nasıl bir antibiyotik bu. Hastalığa derman olacağına, daha da kötüye götürdü. Üreten şirketin benimle irtibata geçmesini acilen bekliyorum. Gerekirse dava yoluna kadar gideceğim. Sağlığımı mahvettiniz.

29 Temmuz 2024 11:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Emre Y., Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür eder, en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dileriz. Konu ile ilgili birimimiz, paylaşmış olduğunuz iletişim bilgileri üzerinden sizlere ulaşacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Sevgilerimizle, Sanovel İlaç

Emre
Emre
09 Ağustos 2024 15:27

İnsan sağlığı bu kadar kolay mı? Mağduriyetim giderilmedi

12 Ağustos 2024 10:26

Sayın Emre Y., Ürünle ilgili advers reaksiyon kapsamında iletmiş olduğunuz mesaja yönelik farmakovijilans birimimiz sizlerle iletişime geçmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Sanovel İlaç

Ayla
Ayla

08/04/2025 tarihinde diş doktorum tarafından diş apsesi için verildi 4 gündür kullanıyorum fakat ilk kullandığım andan beri ağzımda zehir gibi acı bir tat geçmek bilmiyor aşırı derecede vücudumda kaşıntı var deli olacağım karnımda şişlik var içmeye devam etmek zorundayım diş tedavim için randevum var bu ilaç piyasadan kaldırılmalı 60 yaşındayım böyle antibiyotik görmedim

Ercan
Ercan

Alemsiniz Ameliyatın bile riskleri vardır ve kabul edersen ameliyat edilirsin İlacınnda reçetesi var yan etkileri var

Sanovel İlaç Macrol İlaç Kullanımı Sonrası Yaşanan Ciddi Yan Etkiler

28 Eylül 2024 00:36