Sanica Kombi Arızası Bölge Balıkesir

07 Eylül 2023 02:47

Sanica kombiden hiç memnun kalmadık taktıralı 2 yıl oldu. Sürekli arızalı servis çağırıyoruz servis geliyor. Hiçbir işlem yapmadan suyu açıyor. Saatlerce su açık kalıyor. Bir ton suyumda gidiyor hiçbir şey yapmadan gidiyor servisteki adam bir de elinden gelse beni neden çağırıp duruyorsun diye bize kızacak

14 Kasım 2023 21:56

Sanica kombi aldım aldığım günden beri sorun var serviste Murat bey geliyor kombiye bakıyor hiçbir şey yapmıyor gidiyor sorun hiç çözülmüyor bence garantisi bitsin diye uğraşıyorlar biz akşam yattığımızda kombi açık sabah kalkıyoruz ev buz gibi kapatmış makine kendini artık çok sıkıldım sorunu bulamayan bir servis sorumlusu makineyi de değiştirmiyorlar ilgilenmiyorlar yani

08 Eylül 2023 10:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Havva Hanım, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız problemden dolayı çok üzgün olduğumuzu söylemek isteriz. Şikayetinizle ilgili gerekli incelemeleri yaparak en kısa sürede çözüm bulacağız. Saygılarımızla, Sanica Ailesi

12 Eylül 2023 17:31

Merhaba, Müşteri hizmetleri birimimiz ile iletişime geçtik ve tüketicimizin probleminin çözüldüğü bilgisini aldık. Sağlıklı günler dileriz. Sanica Ailesi

02 Ocak 2025 17:36
Kış Ortasında Arızalanan Kombi Kabusu