19.734Şikayet

• Videolu
  • Fotoğraflı

Samsung Telefon Galaxy M30 Telefonum Açılmıyor

18 Ağustos

Samsung Galaxy M30 markalı telefonum kendi kendine bir anda kapandı ve nedense açılmıyor. Ekranda sadece yuvarlak içinde bir şimşek işareti var ne yapmalıyım saatlerdir bekliyorum. Açılacak diye ama hala açılmadı ne denediysem olmadı yani ne yapmam gerekiyor?

Samsung S6 Lite Tablet Şarj Olmuyor

13 Ağustos

Samsung TAB s6 Lite tableti normal çalışıyordu kullanırken birden şarjı tam bitip şarja taktığımda daire içinde şimşek olan bir sembol ile ekran yanıp sönüyor ve tablet şarj olmuyor. Orijinal kablo ve adaptörle şarj ediyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor.

Samsung TAB S6 Lite Açılmıyor

12 Ağustos

Samsung TAB s6 Lite tabletim ile uzun süredir bu sorunu yaşıyorum. Şarj olmuyor, daire içinde şimşek olan bir sembol ile ekran parlaklaşıp sönüyor. Bir gündür şarjda ve hâlâ aynı ekranda. Teknosa'dan almıştım, götürdüm, gösterdim sorunun şarj adaptöründe olduğunu söylediler, yenisini aldık, sonra te...

Samsung Telefon Sars Sorununu Ş

06 Ağustos

Ben Samsung tablet kullanıcısıyım. Cihazım gayet iyi çalışmaktaydı fakat son iki gündür tablet şarjda takılı iken yuvarlak içerisinde şimşek işareti çıkıyor ve cihaz açılmıyor. Sorunun çözümü için destek olur musunuz? Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim. Aynı sorun

Samsung A51 Şarj Almıyor Açılmıyor

16 Temmuz

Samsung a 51 telefonun şarjı bitti kapandı ve tekrar açılmadı şarj almıyor. Şarjda düğmeye uzun bastığımda ekranında şimşek işareti çıkıyor ama açılmıyor. Alalı 2 ay oldu. Yanında gönderdikleri şarj aleti ilk günden beri doğru düzgün şarj etmedi. Bu nasıl özensizliktir ben anlamadım. Şu an napacağım...

Samsung A51 Şarj Almıyor Açılmıyor

Samsung Telefon Tablette Yuvarlak Daire İçinde Şimşek İşareti

21 Haziran

Samsung Tablet S6 Şarj Sorunu

20 Haziran

Samsung S6 tablet açılmıyor şarj dolmuyor şarj oluyor ama dolmuyor. Bu tabletlerde bu tür sorunlar oluyor yuvarlak bir ekran çıkıyor ortasında şimşek gibi bir şey çember şeklinde yanıp sönüyor. İlk kez başıma geliyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Samsung Telefon Cihaz Kapandı Açılmıyor, Ekran Donma Yapıyor

17 Haziran

Eşim Samsung S22 cihaz alalı henüz 4 ay oldu, fakat aldığından bu yana uygulamalardan çıktığında ekranda bir şimşek gibi çakma olayı oluyor ve öyle çıkıyor. Bu gece şarjı bitti, kapandı. Sonra şarja taktık fakat cihazda hiçbir tepki yok. Açılmıyor, şarj olmuyor. Hiçbir şey.

Samsung Telefon Samsun A51 Kapandı Açılmıyor

02 Haziran

Samsung A51 cep telefonum durduk yere kapandı. Ses kısma ve power düğmelerine basıyorum telefon ekranında şimşek çıkıyor. Bazen Samsung yazısı çıkıyor ama açılmıyor. Telefonu 2020 haziran ayında aldım 3 yılda telefon ömrünü tamamladı yani. Bence şirket bunu bilinçli yapıyor. Yeni telefon almamızı is...

27 Mayıs

Samsung S6 Lite tabletim yavaş şarj sorunu vermeye başladı. Bugün ise tablet kapandı ve doğru şarj aleti kullanmama rağmen tabletim açılmıyor, şimşek işareti çıkıyor. Evde başka Samsung cihazının şarj aleti ile açılıyor. Birçok kişinin bu sorunla karşılaştığını gördüm. Kısa zamanda geri dönüş bekliy...

22 Mayıs

Samsung S6 Lite tabletim birkaç gün önce yavaş şarj sorunu vermeye başladı. Bugün ise tablet kapandı ve doğru şarj aleti kullanmama rağmen tabletim açılmıyor, şimşek işareti çıkıyor. Birçok kişinin bu sorunla karşılaştığını gördüm. Kısa zamanda geri dönüş bekliyorum.

16 Mayıs

Tabletimin şarjı bittiğinde kapanıyor ve sonrasında şarj olmuyor şimşek işareti çıkıyor ilk önce yanıp sönüyordu ancak şu an sadece şimşek işareti var ve normalde hızlı şarj olan tabletim yavaş şarj uyarısı vermeye başlamıştı yaklaşık 2 ay önce aynı sorunu yaşamıştım yine tekrarladı.

Samsung A51 Ekran Kapandı Ve Sadece Şimşek Logosu Çıkıyor

27 Nisan

Samsung A51 cihazımın ekranı bir anda dondu ve kapandı. Sonrasında açılmadı hard reset atmak için ses kısma ve güç tuşuna bastığımda siyah ekranda çemberin içinde şimşek logosu çıkmaya başladı ya ekran tamamen kapanıyor ya da o şimşek işareti çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Samsung Telefon A70 Ekranda Beyaz Işık Patlaması

30 Mart

"Şikayetim konusunda çok ilgilendikleri ve çözüme ulaştırdıkları için teşekkürler Samsung ailesi."

A70 telefonumda beyaz ışık patlamaları meydana geliyor. Sorun bazen geçiyor özellikle yeni şarj olduğu zamanlarda ama normalde de arada ufak ufak oluy...

Samsung S6 Lite Şarj Olmuyor

26 Mart

Samsung S6 Lite tabletim şarj olmuyor. Prize takınca şimşek sembolü geliyor, ama yüzde gelmiyor. Tamamen bittiğinde şarj edebiliyorum, fakat bu sorunu sık sık yaşamaktayım. Doğru düzgün kullanmadım tabletimi, ama neden böyle olduğunu anlayamıyorum. Kendi kendine şarj işlemine başlıyor ve bazen hiç ş...

25 Mart

Samsung Galaxy Tab S6 Lite tabletim şarj olmuyor. Ekranda şimşek işareti çıkıyor ve hafif ışık yanıp sönüyor, ama şarj olmuyor. Bir anda şarj olmamaya başladı. Şarj aletinde bir sorun yok, ama şarj olmuyor. Açılmıyor. Lütfen yardımcı olun, sürekli bir sıkıntı çıkıyor tablette.

Samsung Telefon Tablet Şarj Olmuyor

16 Şubat

Samsung Galaxy TAB A6 model tabletim açılmıyor ekranda şimşek işareti var yanıp sönüyor ışığı, açılmıyor açmayı denedim açılmadı, bir gece önceden flaş takmıştım unutmuşum takılı olarak ertesi gün açılmadı sarja taktım açılmadı, sarja taktım açılmadı.

Samsung Galaxy TAB S6 Lite Şarj Sorunu

16 Şubat

Samsung S6 Lite Tabletim Şarj Olmuyor. Ortasında bir şimşek var fakat şarj olmuyor ve açılmıyor. Şarjda durmasına rağmen. Neden olduğunu anlayamadım. Başka şarj aletleri denedim fakat yine olmadı. Sorunun kaynağı nedir ve neyse bir an önce çözülmesini istiyorum.

25 Temmuz
Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Samsung Telefon 8 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör