Samsung Telefona Bildirim Gelmiyor, Geç Geliyor!

04 Ekim 2023 13:19

Kullandığım cihaz watch 4 Classic modeli. Telefonum ise Note 20. Daha öncesinde Xiaomi Redmi Note 9 telefon ile kullanıyordum bu saati geç bildirim geliyordu. Bana telefon markasından olabileceği söylendi ve sadece bildirim gelmemesi sebebiyle telefonu değiştirip Samsung Note 20 aldım. Yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullanırken son gelen güncelleme ile birlikte tüm bildirimler geç geliyor. Örneğin WhatsApp'tan bildirim geliyor. Birkaç dakika sonra ekrana bildirim düşüyor, arama yapılıyor telefon çaldıktan 10 saniye sonra ekrana bildirim geliyor. Bu durumda saati kullanmanın anlamı kalmıyor. Akıllı saatlerin amacı hayatımızı bir nebze kolaylaştırmak ama bu durum daha çok zorlaştırıyor. Bu konu ile ilgili acil bir güncelleme ile bunun düzeltilmesi gerekiyor, aksi takdirde telefon ve saatinizi elden çıkarıp başka bir markaya geçeceğim. Desteklerinizi bekliyorum.

04 Ekim 2023 13:57 (Şikayetten 37 dakika sonra)

01 Eylül 2023 08:10

21 Eylül 2023 09:38

06 Ekim 2024 13:33
Samsung Telefon S20 Fe Güncelleme Sonrası Nem Hatası Sorunu
Semanur sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2023 11:38
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 15:16
Samsung S20 Ekrandı Kendi Kendine Beliren Çizgi