Samsung Telefon TAB S9 Fe Plus Ekran Donması Ve Reset Olması

Samsung Telefon TAB S9 Fe Plus Ekran Donması Ve Reset Olması

İki hafta önce aldığım Samsung S9 fe+ tabletin şarjı %40 civarındayken kapanma sorunu yaşadım ancak iade etmedim. Bugün ise 5 gündür her gün, cihazı farklı saatlerde kullanırken ya da şarj ederken kendi kendine donuyor ve yeniden başlıyor.

Maalesef bu sorun, Samsung şirketine özgü gibi görünüyor ve aldığım yerin, yüksek ihtimalle cihazın iadesini kabul etmeyeceğini düşünüyorum.

19 Aralık 2023 01:20

İade etmiyorsanız sorunu çözün az para ödememişim bu tablet

7 Aralık 2023 09:40 (Şikayetten 12 saat sonra)

8 Aralık 2023 23:56

Sadece bir kez aradılar ve cevap verdiğimde telefonun bağlantısı kesildi, cihazımda sorun hala devam ediyor. Lütfen ilgilenin.

17 Aralık 2023 14:58
Eki aç

Bugün, tabletimi iki haftadan sonra Vatan Bilgisayar Karabük şubesinden servisten aldım. Ankara Kızılay’daki Samsung servis merkezinde galiba bakılmış. Tablet üzerindeki belgede yazılmış ki tabletin sorunu yok. Bu bir şaka mı? Böyle bir şey nasıl olur? Param çöpe gitti. Samsung müşteri destek merkezi de bir şey yapamadı, sadece servis numarasını verdi.

19 Aralık 2023 01:11

Bugün tablet yine kendi kendine reset oldu ya böyle bir saçma bir şey nasıl olur zaten bir yeni sorunda tableti servisten aldığım günden de eklenmiş oda tabletin Touch sayfasının bazen kendi kendine başka bir nokta sayfada basılması? İade etmiyorsanız sorunu çözün az para ödememişim bu tablet için Ya bu nasıl bir şirket

Samsung S9 Fe Plus Tablet Hatalı

Al Bgc

Samsung S9 fe+ tablet aldım, daha 2-3 hafta oldu. Kullanmaya başladığımdan beri ürün kendi kendine açılıp kapanıyor ve a...

Samsung S9 Fe Plus Tablet Hatalı

Samsung S9 Fe Kendiliğinden Kapanıyor

Esmanur

Samsung Galaxy TAB s9 fe tableti 2 hafta kadar önce satın aldım. Tablet kendi kendine kapanıyor aynı şey 2. Ye başıma ge...

Samsung S9 Fe Kendiliğinden Kapanıyor

Samsung S9 Fe Tabletim Sık Sık Kapanıyor Ve Uzun Süre Açılmıyor

Busenur

Samsung S9 fe tabletimi alalı daha yeni 1 ay oldu. Sayılır ama sık sık kendi kendine kapanmaya başladı. İlk şarjda kapan...

Samsung S9 Fe Tabletim Sık Sık Kapanıyor Ve Uzun Süre Açılmıyor

Melih
Samsung Galaxy S25 Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Samsung Galaxy S25Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Berna
Samsung Telefon Kapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Samsung TelefonKapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Eymen
Samsung Telefonda Odak Ve Kamera Sorunu