Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon TAB A9 Plus Kilit Ekranı Deseni Unuttum Açılmıyor

18 Mayıs 2024 23:40

Üç ay önce aldığım Samsung TAB A9 Plus tabletimin kilit ekranı desenini unuttum ve açılmıyor. Samsung hesabıma giriş yaptım; normalde oradan cihaza erişince kilit açılması gerekiyor ancak sadece 'cihazı kilitle' seçeneği mevcut. İçindeki veriler çok önemli. Samsung desteği ile iletişime geçtim ve sıfırlama gerektiğini söylediler. Uzaktan bile açılabilen bir cihazın teknik serviste sıfırlanmadan açılamaması çok mantıksız. Samsung'dan bu duruma bir çözüm getirmesini istiyorum.

20 Mayıs 2024 11:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tablet Aniden Kapandı, Dosyalarıma Ulaşamıyorum

26 Eylül 2025 07:58
Kemal sonuçtan memnun

24 Mayıs 2024 15:04
"Samsung firma olarak gönlümü aldı gerçekten teşekkür ederim özellikle genel merkezden arayan gül hanım sürecin baştan sona ilgisini eksik etmedi ilk görüşmemizde serviste ki şahıslara tepkiden sert konuştum kırdıysam hakkını helal etsin ama servis çalışanları için aynı şeyleri söyleyemem bence Samsung servis çalışanlarını biraz gözden geçirmeli"

Samsung Telefon Galaxy TAB S9 Fe Plus Tablet Arızası

24 Ağustos 2025 15:20