Nisan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Ürünün Arkasında Durmuyor

02 Mayıs 2024 10:10

Samsung Galaxy S23 FE cihazımı alalı henüz bir ay olmasına rağmen kendi kendine ses çıkarıyor. Telefonu normal kullanırken ses kısmından 'DİT DİT' şeklinde bir ses geliyor. Bu ses bazen bir iki dakika, bazen dört beş dakika sürüyor ve sonra kendiliğinden kesiliyor. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım, cihazın ayarları sıfırlandı ama sorun devam ediyor. Hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyorlar. Tek dedikleri şey, yaşadığım durum için üzgün oldukları. Müşteri temsilcisi, sorunun bildirimden kaynaklandığını söylüyor ama videoda görüldüğü gibi telefonda bildirim olmadan da bu ses meydana geliyor. Lütfen ürününüzün arkasında durun. Ben bu ürünün daha ilk taksitini ödedim ve sadece bozuk bir telefon satıldığını düşünüyorum. Oysa ki Samsung'un kendi mağazasından satın aldım, faturası her şeyi mevcut. Acil dönüş bekliyorum.

02 Mayıs 2024 14:02 (Şikayetten 3 saat sonra)

Nisan
04 Mayıs 2024 19:43

Sizin çözüm sunmanız bu kadar işte aramış bana yok servise gönderin kargoyla 10 iş gününü geçebilir bu süre içinde de siz telefonsuz kalacaksınız diyor bu ne saçmalık ya kardeşim ben devlet memuruyum bütün işlerimi telefondan yapıyorum ne yapacağım telefonsuz bir daha Samsung mu asla yanından bile geçmem aklınız varsa uzak durursunuz

24 Şubat 2024 15:31

26 Ocak 2024 18:49

Samsung S23 FE'nin Gizemli Ses Sorunu

13 Aralık 2024 21:23
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S23 Ultra Hoparlör Mikrofon Ses Sorunları

14 Mart 2024 09:52