Emrah sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 22:54

Samsung S22 Ultra cep telefonum SIM kartı tanımıyor ve görmüyor sorunu ile Samsung servisine gönderdim. Yapılan inceleme sonucunda telefonun anakartı, şarj soketi ve kamerası değişti. Telefon tarafıma ulaştığında hiç açılmadı ve şarja taktığımda tepki vermedi. Tekrar servise gönderdim ve yetkisiz müdahale olduğunu, yüksek voltajdan kaynaklı şarj soketinde yanık olduğu tespit edildiğini ve bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Sorunun benden kaynaklı olduğunu ispatlamalarını istedim. Tarafıma şarj soketinin resmini çekip gönderdiler. Görseldeki ürün resmen yanmış ve kömür olmuştu. 10 bin TL üzerinde fiyat sundular, kabul etmedim. Defalarca Samsung ile görüşme yaptım, sorunun benden kaynaklı olmadığını ve telefonun bana çalışmıyor vaziyette geldiğini anlatmaya çalıştım ama kabul ettiremedim. %50 indirimle 4500 TL'ye ücret karşılığında ana kart ve şarj soketi değişeceklerini söylediler. Ödemeyi yaptım, telefon tamir oldu ve telefonu bir iki gün kullandım. Ancak sorun yine aynı, SIM kartı görmüyor. Yeni SIM kart satın aldım, farklı SIM kartlar denedim ve defalarca servise gittiğimde sorun yok denildi. En sonunda sorun ile ilgili video paylaşmamı istediler. Videoyu paylaştım ve SIM kartı görmediği videoda gözüküyor. Servis ile görüştüm, cihazda problem olmadığını ve SIM kartı gördüğünü söylediler. Daha öncesinden ücret karşılığında anakartı ve şarj soketi değişen ve şarj soketinde yanık olan parçaları servis tarafıma gönderdi. Farklı bir telefoncuya gösterip test ettirdim ve parçanın çalıştığını söyledi. Görseller ekte; görsel 1, servisin tarafıma iletmiş olduğu parçanın görseli ve görsel 2, benim servisten ücret karşılığında tamir olup arızalı parçanın görseli.

27 Ocak 2024 09:02 (Şikayetten 10 saat sonra)

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu

Samsung Telefon S23 Haksız Garanti Kapsamı Dışında Bırakılması
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
03 Ocak 2024 15:19
"Göndermiş olduğum Samsung s22 Ultra cihazım bir üst model olan Samsung s23 Ultra yeni cihaz ile değiştirildi. Surecin başından bu yana sürekli iletişimde olan temsilci Gül hanıma ve ürünün arkasında duran Samsung markasına teşekkürlerimi iletiyorum. Ancak yetkili servislerinizi laletayin davranmamaları konusunda uyanmanız önerim olacaktır. Tekrar teşekkürler Samsung"
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
30 Aralık 2023 06:39
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S22 Ultra: Şebeke Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti Şoku

Halil