Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon S24 Ultra: Ayıplı Ürün Ve Yetersiz Servis Deneyimi

15 Ekim 2024 17:25

24.02.2024 tarihinde Cevahir AVM Teknosa'dan Samsung S24 Ultra cihazı satın aldım. Kullanımımın 1. Haftasında s Pen'in yerinden kolaylıkla çıkabildiğini fark ettim. Akabinde, 24.08.2024 tarihinde Samsung yetkili servisine cihazı garanti kapsamında onarım için teslim ettim. 04.09.2024 tarihinde yetkili servisi arayarak cihazın akıbetini sorduğumda, cihazın teslim ettiğim günden bu yana hiçbir işlem yapılmadığını ve ürünün üretim standartlarına uygun olduğuna ilişkin bilgi aldım. Aynı gün servise gidip cihazı teslim almak istediğimde de cihazın üretim standartlarına uygun olduğuna ilişkin servis formu aldım. Ürün açıkça ayıplı olmasına rağmen, üretim standartlarına uygun şeklinde baştan savar bir cevabı kabul etmiyorum. Bu konuda ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu da yaptım. Şikayetim henüz incelemede olup, karar verilmemiştir. 70.000 TL para verdiğim ürünün kalemi yerinden oynuyor ve basit bir tırnak müdahalesiyle yerinden çıkabiliyor. Bunun üretim standartlarında olduğuna ilişkin dönüş yapılması, açık bir şekilde tüketicinin aklı ve zekası ile alay etmektir. Yargılama süreci beklenmeksizin, ivedilikle ayıplı ürünün ayıpsız benzeri ile değiştirilmesini talep ediyorum.

16 Ekim 2024 10:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

19 Ekim 2024 10:16

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Emel sonucu yetersiz buldu

Samsung Telefon S24 FE Ekran Sorunu Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet!

Emel
05 Haziran 10:56
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Yeni Alınan Cihazda Sürekli Sorun ve Servis Mağduriyeti

Taha