Erkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:23

15 gün kadar önce Samsung S22 Ultra telefon aldık, önceki gün dikkatlice bakınca ekranın sağ ve sol kenarlarında ve hepsi de aynı hat üzerinde çizilmiş olduğunu fark ettim! 'Corning Gorilla Glass Victus+' ile korunacak diye anlatılan cihaz, hiçbir düşme, sürtünme vs. olmadığı halde sadece elde/masada kullanıldı ve taşırken asla çizilme sebebi olamayacak çanta gözünde kılıfıyla taşındı, zaten tonla para verdikten sonra emin olun herkes çok titiz kullanıyor, yıllar içinde farklı marka cihazlar kullandım ama bu kadar kısa sürede ve böyle bir cihazda olması hayal kırıklığı. Şu piyasada bu telefonlara bu kadar para ödüyoruz 1 ay olmadan ekran çizilmeye başlıyor. 4-5 yıl güncelleme garantisi olsa ne olacak ki mekanik olarak cihaz o kadar dayanacak mı bu da ayrı konu, gerçekten tam bir hayal kırıklığı aldığıma kesinlikle pişmanım. İlgili firma tarafında sorunun çözüme kavuşmayacağı kesin, cihazı almayı düşünenlere belki bir faydası olur diye buraya yazmayı uygun buldum.

profile profile
13 Ekim 2023 14:36 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
03 Ekim 2024 19:27
Samsung S22 Ultra Ekran Sorunu ve Servis Süreci
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Servisinde Ekran Lekesi Kabusu

Tolga