Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Note 20 Ultra Ekran Sorunu Ve Garanti Problemi

Samsung Telefon Note 20 Ultra Ekran Sorunu Ve Garanti Problemi
25 Aralık 2023 23:30

Samsung Note 20 Ultra telefonumun ekranı kırıldı ve ücretli olarak tamir ettirdim. 15 gün sonra ekranın dokunmatiği çalışmamaya başladı. Tekrar servise gönderdim ancak garanti kapsamında olmadığı gerekçesiyle geri gönderildi. İlk başta, ekranda derin çizikler olduğunu ve bu nedenle garantiye girmediğini söylediler. Ben de gönderirken ekranın fotoğrafını çektiğimi belirttim ve bunları ilettim. Daha sonra arka kapağın kırık olduğunu söylediler. Ancak, ilk defa ücret öderken de arka kapak kırıktı ve bunu belirtmeme rağmen 'kullanıcı hatası' dediler. Sanki yalan söylemek onların alışkanlığı haline gelmiş gibi.

26 Aralık 2023 09:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ramazan
Ramazan
26 Aralık 2023 14:08

Sizde servisten yana oldunuz çünkü servis cihazı iade ederken siz süreci takip ediyoruz deyip beni oyaladınız. Ben tüketici haklarında arayacağım hakkımı sizin çözeceğinizi inanmıyorum. Eğer ki arka kapak kırık diye garantiye girmiyorsa ilk önce para ile neden değişim yaptınız.

03 Ekim 2023 18:31
Nurten sonuçtan memnun

06 Kasım 2023 00:14
Samsung Note 20 Ultra Ekran
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garanti Kapsamını Sıfırlıyor

19 Aralık 2023 10:02

01 Aralık 2023 17:08
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 10:58